NaslovnicaFacebook nagradne igreZvijezda nagradni natječaj: Do friteze dok nabrojiš do…8!

Zvijezda nagradni natječaj: Do friteze dok nabrojiš do…8!

Trajanje:

Natječaj Zvijezde se odvija u periodu počevši od 02.02.2024. do zaključno 14.02.2024.g. u 23:59 sati.

Nagrade:

  • 8 x friteza

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, starije od 18 godina na dan početka ovog Natječaja.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju zaposlenici Zvijezde plus d.o.o. i Reroot d.o.o, niti članovi njihovih užih obitelji, kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

  1. Za vrijeme trajanja nagradnog natječaja na Instagram (www.instagram.com/zvijezda_hr/) ili Facebook (www.facebook.com/Zvijezda) profilu Zvijezda potrebno je podijeliti recept za krafne, fritule, kroštule ili neke druge karnevalske slastice kao komentar ispod objave nagradnog natječaja

Napomena

  • Sudionik jamči da se s prijavljenim tekstom ne krše autorska i druga prava treće strane.
  • Svako korištenje lažnih ili duplih profila ili opravdana sumnja u postojanje istih bit će sankcionirana eliminacijom Sudionika iz Natječaja.
  • Organizator ne može znati koji će osobni podaci biti preneseni na društvene mreže, niti na koji način i u kojoj mjeri će te podatke koristiti iste ili treće strane.

Izvlačenje dobitnika

Odabir pobjednika će se održati u roku od 10 radnih dana od završetka natječaja. Pobjednike će izabrati četveročlani žiri, djelatnici Zvijezde plus d.o.o. te će kriterij biti maštovitost i kreativnost.

Objava dobitnika

Dobitnici će biti objavljeni na Facebook stranici www.facebook.com/Zvijezda/ i Instagram stranici www.instagram.com/zvijezda_hr/ u roku od 10 radnih dana od završetka natječaja.

Preuzimanje nagrada

Organizator je dužan u roku 60 radnih dana osigurati nagrade za Sudionike. Preuzimanjem nagrade od strane Sudionika prestaju sve obveze Organizatora prema njemu temeljem ovog nagradnog natječaja.

Napomena za dobitnike

  • Sudionik nema pravo zahtijevati drugačiju nagradu od one koja je ovdje navedena.
  • Nagrada nije zamjenjiva za novac, druge proizvode ili usluge.
  • Organizator zadržava pravo prekinuti Natječaj, u slučaju okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih mogućih nastalih obveza prema Sudioniku.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite www.facebook.com/Zvijezda/ ili www.instagram.com/zvijezda_hr/

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x