Oglasi
NaslovnicaIzdvojenoAlways nagradna igra: Always biraj, u nagradama uživaj!

Always nagradna igra: Always biraj, u nagradama uživaj!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Always nagradna igra u traje od 25.4.2024. do 22.5.2024.

Nagrade:

 • 2 x mobitel Samsung Galaxy S24+, ljubičasti
 • 10 x slušalice Samsung Galaxy Buds2 Pro, ljubičaste

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja imaju sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava Priređivača i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre i s njima zakonski izjednačene osobe).

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

Oglasi
 1. U jednoj kupovini na jednom računu kupiti bilo koja 2 proizvoda higijenskih i/ili dnevnih uložaka robne marke Always u bilo kojem BIPA prodajnom mjestu na području RH za vrijeme trajanja nagradne igre.
 2. Račun prijaviti na jedan od dva načina:
  • Slanjem SMS poruke na broj 60060 sadržaja: always, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja. (Npr.: always, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.) Cijena slanja SMS poruke iznosi 0,32 €, PDV uključen u cijenu.
   ili
   Prijavom putem internetske stranice www.nagradne.hr pod igru “Always biraj, u nagradama uživaj” gdje je potrebno upisati: ključna riječ: always, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja. (Npr.: always, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)
 3. Račun sačuvati do kraja nagradne igre

Napomena

 • Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.
 • U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima, ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen.
 • Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 24.5.2024. u 10:00h u službenom sjedištu Priređivača (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje

Objava dobitnika

Izvučenog će dobitnika o dobitku obavijestiti priređivač pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.

Oglasi

Preuzimanje nagrada

Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što priređivač izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu. Nagrade će biti dostavljene od strane Priređivača u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište Priređivača, Priređivač je dužan obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od dana kada je nagrada vraćena Priređivaču kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Pravila i prijava

Za prijavu putem web stranice i detaljna pravila posjetite www.nagradne.hrOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x