NaslovnicaDobitnici nagradne igreČipi Čips nagradna igra 2021: Navijaj uživo s vatrenima u Engleskoj

Čipi Čips nagradna igra 2021: Navijaj uživo s vatrenima u Engleskoj

[vc_message]Dobitnici Čipi Čips nagradne igre “Navijaj uživo s vatrenima u Engleskoj” su navedeni OVDJE[/vc_message]

Nagradna igra uz Čipi Čips traje od 15.2.2021. do 31.3.2021. na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond uključuje:
1 x Navijački aranžman za dvije osobe u Londonu u lipnju 2021. u vrijednosti 19.686 kn*
10 x Playstation 5 s dva kontrolera i igrom FIFA2021 (pojedinačna vrijednost nagrade 4.624,46 kuna)
100 x Navijački Čipi Čips paket vrijednosti
* U slučaju nemogućnosti putovanja u Englesku zbog pandemije COVID-19, vrijednost prve nagrade uručit će se u vidu potrošačke kartice u vrijednosti glavne nagrade

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača kao ni članovi njihove uže obitelji i druge osobe koje na bilo koji način sudjeluju pri izvođenju nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je za trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske kupiti bilo koje pakiranje Čipi Čipsa.

Nakon kupovine prijavu za sudjelovanje potrebno je napraviti na jedan od načina:
1. Slanjem SMS-a sadržaja: CIPI CIPS, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na 60221 (2,40 kn/SMS)
ili
2. Ispunjavanjem Internet obrasca na www.intersnack.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu, mjesto i poštanski broj, kontakt broj mobitela).

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev organizatora predočiti prilikom podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 1.4.2021. u prostorijama Francka uz prisustvo tročlane komisije, a dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na stranici www.intersnack.hr Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Priređivač ne snosi putne troškove povezane s preuzimanjem nagrade

Za prijavu putem web stranice i detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE