Oglasi

Coolinarika.com

Oglasi
Oglasi

Sve nagradne igre organizirane na stranici Coolinarika.com možete pronaći na našoj stranici Coolinarika.com nagradne igre

 

Oglasi

Coolinarika.com je internet stranica u vlasništvu Podravke na kojoj se razmjenjuju recepti i tajne dobrog kuhanja, omogućava druženje i razmjenu znanja i ideja ljubitelja dobre hrane. Coolinarika.com je jedna od 10 najposjećenijih stranica u Hrvatskoj s oko 500.000 posjetitelja mjesečno.

Stranica je pokrenuta 2003. godine i pozicionirala se kao jedno od prvih kulinarskih web destinacija u Hrvatskoj ali i regiji. Na stranici je aktivan foum s velikim brojem tema o kuhanju. U magazinskom dijelu Coolinarike, na raspolaganju je velik broj kvalitetnih članaka o prehrani, hrani, zdravlju i putovanjima, a ističe se “Prehrambeni rječnik” koji je nastao tokom više godina, a sadrži više od 3500 različitih pojmova iz područja hrane, kulinarstva i nutricionizma.

Oglasi

Svi recepti se mogu pretraživati prema namirnicama, grupama jela (naprimjer predjelo ili glavna jela), jelima (želim spremiti rižoto), načinima pripreme hrane (pečenje, kuhanje). Posebnost pretraživanju daje pretraživanje recepata po boji i cool faktoru. Koristna opcije je algoritam koji omogućuje izračun kvalitete sadržaja na stranici Coolinarike na temelju parametara poput broju pregleda, komentara, stavljanja u omiljene sadržaje. Na taj način sadržaji koji nisu jako eksponirani na stranici mogu biti prikazani lako predstavljeni novim korisnicima.

Službena stranica www.coolinarika.comOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi