coolinarika.com

Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Sve nagradne igre organizirane na stranici Coolinarika.com možete pronaći na našoj stranici Coolinarika.com nagradne igre

 

Coolinarika.com je internet stranica u vlasništvu Podravke na kojoj se razmjenjuju recepti i tajne dobrog kuhanja, omogućava druženje i razmjenu znanja i ideja ljubitelja dobre hrane. Coolinarika.com je jedna od 10 najposjećenijih stranica u Hrvatskoj s oko 500.000 posjetitelja mjesečno.

Stranica je pokrenuta 2003. godine i pozicionirala se kao jedno od prvih kulinarskih web destinacija u Hrvatskoj ali i regiji. Na stranici je aktivan foum s velikim brojem tema o kuhanju. U magazinskom dijelu Coolinarike, na raspolaganju je velik broj kvalitetnih članaka o prehrani, hrani, zdravlju i putovanjima, a ističe se “Prehrambeni rječnik” koji je nastao tokom više godina, a sadrži više od 3500 različitih pojmova iz područja hrane, kulinarstva i nutricionizma.

Svi recepti se mogu pretraživati prema namirnicama, grupama jela (naprimjer predjelo ili glavna jela), jelima (želim spremiti rižoto), načinima pripreme hrane (pečenje, kuhanje). Posebnost pretraživanju daje pretraživanje recepata po boji i cool faktoru. Koristna opcije je algoritam koji omogućuje izračun kvalitete sadržaja na stranici Coolinarike na temelju parametara poput broju pregleda, komentara, stavljanja u omiljene sadržaje. Na taj način sadržaji koji nisu jako eksponirani na stranici mogu biti prikazani lako predstavljeni novim korisnicima.

Službena stranica www.coolinarika.com

Najnovije nagradne igre

Oglasi