Kuhanje rižota zahtijeva određena znanja. Tako je za pripremu vrlo bitan izbor riže, a presudna je i tehnika kuhanja. Rezultat bi trebalo biti jelo kremaste, lagane i glatke teksture. Kao što bi Talijani, tvorci ovog jela rekli: stvaranje dobrog rižota je kao vožnja bicikla – potrebno je malo vježbe za početak i određena količina koncentracije nakon toga.
Relativno neutralan okus riže podnosi svakakve dodatke, tako da se u rižu mogu dodati gotovo sve namirnice: meso, povrće, gljive, sirevi, riba, plodovi mora…, a svaka će kombinacija dovesti do neodoljivih okusa.
Sudjelujte u nagradnoj igri i odgovorite kakav rižoto najviše volite, a dvoje najsretnijih u izvlačenju osvojit će Electrolux multipraktik EFP 4200.
Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri, slijedite dva jednostavna koraka:
KORAK 1
Odgovorite na nagradno pitanje:
Rižoto koji najviše volim je: __________________________
KORAK 2
Svoj odgovor s osobnim podacima upišite u priloženu unosnu formu i pošaljite.
Imena sretnih dobitnika bit će objavljena 23.4.2012.
Nagradnu igru zaigrajte na ovoj stranici