Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Dorina nagradna igra 2018 traje od 09.02.2018. do 31.03.2018., a organizira ju KRAŠ prehrambena industrija d.d.

Glavna nagrada
Put u Pariz za dvije osobe
Put u Pariz glavna je nagrada za jednog sretnika koji će u pratnji moći povesti još jednu osobu. Pariz nudi niz mogućnosti, od opuštajućih šetnji uz rijeku Seinu, kulturnog doživljaja posjeta muzeju Louvreu ili katedrali Notre Dame, do nezaobilaznog posjeta Eiffelovu tornju.
Utješne nagrade:
100 paketa Dorina čokoterapije za 100 ljubitelja čokolade.

Kako sudjelovati – Kraš nagradna igra uz Dorina čokolade?
Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, koja je predmet ovih propozicija, ostvaruje se kupovinom bilo koje 3 Dorina čokolade težine veće od 30 g i slanjem SMS – a na broj 60060 s ključnom riječi DORINA , imenom i prezimenom, ulicom, poštanskim brojem, mjestom i brojem računa najkasnije do 31.03.2018. U nagradnoj igri svaki sudionik može su djelovati s neograničenim brojem računa s time da se jedan broj računa može poslati samo jednom. Troškove sudjelovanja (slanje SMS poruka) snose sudionici nagradne igre.

Izvlačenje dobitnika za glavnu nagradu (putovanje u Pariz za dvije osobe) održat će se 03.04.2018. godine. Dobitnici će biti objavljeni u roku od 2 dana od izvlačenja na web-stranici www.kras.hr i Facebook stranici www.facebook.com/DorinaCokolade. Svaki dobitnik bit će obaviješten i putem SMS poruke. Dobitnik glavne nagrade će biti pismeno obaviješten o dobivenoj nagradi u roku 8 dana od dana izvlačenja dobit nika nagrada.Detaljna pravila u PDF formatu možete pronaći OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi