Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Dorina nagradna igra 2018 traje od 01.12.2018. do 28.12.2018. na maloprodajnim mjestima trgovačkog lanca Konzum, a priređuje Kraš dioničko društvo.

Nagradni fond uključuje:
Glavna nagrada: Automobil Toyota C-HR
Ostale nagrade su:
40 x poklon bon Konzuma pojedinačne vrijednosti 500,00 kuna
10 x Kraš paket pojedinačne vrijednosti 500,00 kuna

Dorina nagradna igra 2018 – kako sudjelovati?

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača i članova njihove uže obitelji te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge pravne osobe koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Za sudjelovanje je potrebno kupiti bilo koje Dorina čokolade (3 komada) u bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Konzum u Republici Hrvatskoj za vrijeme trajanja nagradne igre i poslati SMS sa sljedećim podacima: DORINA, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja na broj 60060. Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen). SMS poruku potrebno je poslati najkasnije do 28.12.2018. godine. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera.
Sudionici nagradne igre moraju čuvati račun do preuzimanja nagrade. U nagradnu igru uključene su sve gramature Dorina čokolada.

Izvlačenja svih nagrada održat će se istovremeno 31.12.2018. godine. Izvlačenje će se odvijati elektronskim putem, slučajnim softverskim odabirom iz baze pristiglih SMS poruka u razdoblju trajanja nagradne igre od 01. prosinca do 28. prosinca 2018. godine. Imena dobitnika bit će objavljena na web adresi www.kras.hr u roku osam (8) dana od nagradnog izvlačenja. Priređivač je obvezan svakog dobitnika o primitku nagrade obavijestiti telefonski, a u slučaju da to nije moguće obavijest o dobivenoj nagradi će biti poslana u pisanom obliku u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada. Detaljna pravila nagradne igre u PDF formatu možete pronaći OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi