NaslovnicaAdventski kalendari 2020Dr. Oetker nagradna igra: Slatka čarolija uz Dr. Oetker

Dr. Oetker nagradna igra: Slatka čarolija uz Dr. Oetker

Dr. Oetker ove godine ima nagradnu igru u kojoj svaki dan možete osvojiti 2.500 kn na Visa kartici.  Dr. Oetker nagradna igra traje od 01.12. do 25.12.2020. godine

Nagradni fond uključuje:
25 x 2.500,00 kn s raspoloživim iznosom potrošnje na Premium Visa Gold kartici izdanoj od strane PBZ Card d.o.o.
(svaki dan se poklanja jedna kartica, a ukupna vrijednost cijelog nagradnog fonda iznosi 62.500 kn)
Nagradne kartice su iskoristive u roku od godine dana od izdavanja.

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri i pravo na nagradu imaju svi punoljetni državljani Republike Hrvatske.

Pravo na sudjelovanje ostvaruje se kupnjom bilo kojih Dr.Oetker proizvoda u vrijednosti 50 kn za vrijeme trajanja nagradne igre, izvršenoj na jednom (istom) računu na bilo kojem prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj gdje se prodaju Dr.Oetker proizvodi.
Nakon kupnje potrebno je napravit prijavu uploadom fotografije računa i upisom osobnih podataka (ime i prezime, adresa, broj telefona i email adresa) u obrazac koji se nalazi na www.oetker.hr, i prihvaćanjem pravila sudjelovanjeu nagradnoj igri.

U nagradnoj igri će sudjelovati sve prijave zaprimljene u razdoblju trajanja nagradne igre. Prijave pristigle izvan perioda trajanja nagradne igre nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, a priređivač ne snosi odgovornost za zakašnjele ili krivo upućene prijave.

Izvlačenje nagrada održat će se svakog dana trajanja nagradne igre u prostorijama Dr. Oetker d.o.o., na adresi Josipa Lončara 9a, 10090 Zagreb, a provodi se elektronskim putem, slučajnim odabirom iz baze prijavljenih računa.

Dobitnici svih nagrada bit će obaviješteni o načinu preuzimanja nagrada putem telefona i emaila u roku od osam dana od dana izvlačenja. Nagrade će biti dostavljene na kućnu adresu dobitnika u roku 60 dana od dana izvlačenja dobitnika.

Za sudjelovanje i detaljna pravila kliknite OVDJE

Sve adventske kalendare možete praiti putem glavnog izbornika u kojem se nalazi link “Adventski kalendari” 

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE