NaslovnicaIzdvojenoDr. Oetker nagradna igra 2021: Slatki Uskrs

Dr. Oetker nagradna igra 2021: Slatki Uskrs

Dr. Oetker nagradna igra traje od 15. ožujka 2021. do 04. travnja 2021.

Nagradni fond uključuje 21 dnevnu nagradu:
21 x 1.000 kn s raspoloživim iznosom potrošnje na Premium Visa Gold kartici*
izdavatelja PBZ Card d.o.o.
21 x plišana ovčica
*nagradne kartice su iskoristive u roku od godine dana od izdavanja

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri i pravo na nagradu imaju svi punoljetni državljani Republike Hrvatske.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo kojih Dr. Oetker proizvoda u vrijednosti 50 kn, izvršenoj na jednom (istom) računu, a moguća je na svim prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj gdje se prodaju Dr.Oetker proizvodi, u razdoblju trajanja nagradne igre od 15.03.2021. do 04.04.2021. godine.
Prijava za sudjelovanje se radi uploadom fotografije računa i upisom osobnih podataka (ime i prezime, adresa, broj telefona i email adresa) u obrazac koji se nalazi na stranici nagradne igre www.oetker.hr, i prihvaćanjem pravila o sudjelovanju u nagradnoj igri. U nagradnoj igri sudjeluju sve prijave zaprimljene u razdoblju trajanja nagradne igre. Prijave pristigle izvan perioda trajanja nagradne igre nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, a priređivač ne snosi odgovornost za zakašnjele ili krivo upućene prijave.

Važna pravila za sudjelovanje:
– svaki Sudionik može osvojiti samo jednu nagradu za vrijeme trajanja nagradne igre.
– sudionici nagradne igre moraju do kraja čuvati račun koji su prijavili te ga na zahtjev priređivača nagradne igre i predočiti kao dokaz o obavljenoj kupnji. Nagrada se može preuzeti samo uz predočenje računa, prijavljenog na web stranici.
– svaki Sudionik se može prijaviti neograničeni broj puta, no s različitim brojem računa kao dokazom o kupnji. Svaka prijava (s različitim brojem računa) je prilika za osvajanje nagrade. U slučaju da isti broj računa bude ponovno prijavljen od strane iste osobe, ponovna odnosno druga i svaka sljedeća prijava će biti proglašena nevažećom.
– u slučaju da isti broj računa bude poslan od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri, imat će samo prvi sudionik koji je prijavio takav broj računa. Ako sudionik prijavi djelomičan ili nepotpun broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim pri provjeri računa te mu se neće dodijeliti nagrada.

Izvlačenje nagrada održat će se svakog dana trajanja nagradne igre u prostorijama Dr. Oetker d.o.o., na adresi Josipa Lončara 9a, 10090 Zagreb, a ispravnost izvlačenja će nadgledati povjerenstvo za izvlačenje sastavljeno od 3 predstavnika.

Dobitnici svih nagrada bit će obaviješteni o načinu preuzimanja nagrada putem telefona i emaila u roku od osam dana od dana izvlačenja. Dobitnici će biti kontaktirani putem e-maila za dostavu računa. Nagrade će biti dostavljene na kućnu adresu dobitnika u roku 60 dana od dana izvlačenja dobitnika. Nagrade će biti uručene od strane priređivača ili poslane poštom kao vrijednosna pošiljka s povratnicom. Trošak dostave poštom platit će priređivač nagradne igre.

Za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE