Dr. Oetker nagradna igra 2021: Slatki Uskrs

NaslovnicaIzdvojenoDr. Oetker nagradna igra 2021: Slatki Uskrs
Oglasi

Dr. Oetker nagradna igra traje od 15. ožujka 2021. do 04. travnja 2021.

Nagradni fond uključuje 21 dnevnu nagradu:
21 x 1.000 kn s raspoloživim iznosom potrošnje na Premium Visa Gold kartici*
izdavatelja PBZ Card d.o.o.
21 x plišana ovčica
*nagradne kartice su iskoristive u roku od godine dana od izdavanja

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri i pravo na nagradu imaju svi punoljetni državljani Republike Hrvatske.

Oglasi

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo kojih Dr. Oetker proizvoda u vrijednosti 50 kn, izvršenoj na jednom (istom) računu, a moguća je na svim prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj gdje se prodaju Dr.Oetker proizvodi, u razdoblju trajanja nagradne igre od 15.03.2021. do 04.04.2021. godine.
Prijava za sudjelovanje se radi uploadom fotografije računa i upisom osobnih podataka (ime i prezime, adresa, broj telefona i email adresa) u obrazac koji se nalazi na stranici nagradne igre www.oetker.hr, i prihvaćanjem pravila o sudjelovanju u nagradnoj igri. U nagradnoj igri sudjeluju sve prijave zaprimljene u razdoblju trajanja nagradne igre. Prijave pristigle izvan perioda trajanja nagradne igre nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, a priređivač ne snosi odgovornost za zakašnjele ili krivo upućene prijave.

Važna pravila za sudjelovanje:
– svaki Sudionik može osvojiti samo jednu nagradu za vrijeme trajanja nagradne igre.
– sudionici nagradne igre moraju do kraja čuvati račun koji su prijavili te ga na zahtjev priređivača nagradne igre i predočiti kao dokaz o obavljenoj kupnji. Nagrada se može preuzeti samo uz predočenje računa, prijavljenog na web stranici.
– svaki Sudionik se može prijaviti neograničeni broj puta, no s različitim brojem računa kao dokazom o kupnji. Svaka prijava (s različitim brojem računa) je prilika za osvajanje nagrade. U slučaju da isti broj računa bude ponovno prijavljen od strane iste osobe, ponovna odnosno druga i svaka sljedeća prijava će biti proglašena nevažećom.
– u slučaju da isti broj računa bude poslan od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri, imat će samo prvi sudionik koji je prijavio takav broj računa. Ako sudionik prijavi djelomičan ili nepotpun broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim pri provjeri računa te mu se neće dodijeliti nagrada.

Izvlačenje nagrada održat će se svakog dana trajanja nagradne igre u prostorijama Dr. Oetker d.o.o., na adresi Josipa Lončara 9a, 10090 Zagreb, a ispravnost izvlačenja će nadgledati povjerenstvo za izvlačenje sastavljeno od 3 predstavnika.

Dobitnici svih nagrada bit će obaviješteni o načinu preuzimanja nagrada putem telefona i emaila u roku od osam dana od dana izvlačenja. Dobitnici će biti kontaktirani putem e-maila za dostavu računa. Nagrade će biti dostavljene na kućnu adresu dobitnika u roku 60 dana od dana izvlačenja dobitnika. Nagrade će biti uručene od strane priređivača ili poslane poštom kao vrijednosna pošiljka s povratnicom. Trošak dostave poštom platit će priređivač nagradne igre.

Za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi