NaslovnicaBesplatne nagradne igreDr. Oetker: Doručkujmo zajedno

Dr. Oetker: Doručkujmo zajedno

Trajanje:

Dr. Oetker nagradni natječaj se održava od 1.2.2022. do 20.2.2022.

Nagrade:

  • 15 x Hurom sokovnik

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sva fizička lica s prebivalištem u Hrvatskoj, osim zaposlenika organizatora i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Kako sudjelovati?

Saznajte više o Dr. Oetker Super kaši i Vitalis müsli, odgovorite na pitanja u kvizu i vrijedna nagrada može biti baš vaša.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju treba ispuniti sljedeće uvjete:

  1. Na web stranici stranici Dr. Oetker Hrvatska odigrati kviz i u što kraćem vremenskom roku odgovoriti točno na postavljena pitanja
  2. Nakon odgovorenih pitanja, potrebno je u aplikaciju unijeti svoje podatke (ime i prezime, adresa, grad, broj telefona)

Natjecanje se odvija isključivo na Dr. Oetker web stranici doruckujmozajedno.com , putem aplikacije.

Bilo koji sudionik za kojeg se utvrdi da je koristio bilo kakva nedozvoljena sredstva ili da postoji sumnja da je koristio nedozvoljena sredstva (programe za usporavanje vremena i sl.) bit će diskvalificiran od strane organizatora.

VAŽNO!
Jedan sudionik može sudjelovati više puta u nagradnom natječaju. Ukoliko se pokaže da više dobitnika ima istu adresu, nagradu osvaja samo jedan dobitnik (onaj tko je imao najbolji rezultat).

Proglašenje dobitnika

Dobitnici nagradnog natječaja biraju se na temelju ostvarenog rezultata, uz uvjet pravilno ispunjenih podataka i ispunjenih ostalih uvjeta iz pravila.

Prvih 15 sudionika sa najboljim rezultatom osvaja po jedan Hurom sokovnik
Dobitnici će biti proglašeni po završetku natječaja na Dr. Oetker Hrvatska web stranici unutar aplikacije preko koje je izvršena prijava.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrada bit će obaviješteni o dobitku u roku od 10 radnih dana od objave dobitnika na Dr. Oetker Hrvatska web stranici. Dobitnici će biti obaviješteni putem broja telefona ili e-maila kojeg su unijeli u aplikaciju. Prilikom kontaktiranja dobitnika bit će dogovoren i način isporuke nagrada.

Pravila Dr. Oetker natječaja

Za detaljna pravila i sudjelovanje u natječaju posjetite doruckujmozajedno.com

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE