Sve nagradne adventske kalendare 2020 možete pronaći OVDJE


Duracell nagradna igra “Učini zeleno dobro djelo!” traje od 16. studenog 2020. godine u 00:00 sati do 31. prosinca 2020. godine u 23:59 sati, uključujući oba datuma.

Nagradni fond se sastoji od sljedećih nagrada:
GLAVNA NAGRADA
1 x e-bike vrijedan 23.549,98 kn
UTJEŠNE NAGRADE
2 x Apple watch-6
2 x Apple AirPods Pro slušalice

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposleni u društvu Atlantic Trade d.o.o. i povezanim društvima kao ni članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre i s njima zakonski izjednačene osobe) i druge osobe koje na bilo koji način sudjeluju pri izvođenju nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti blister DURACELL ULTRA ili bilo koje drugo pakiranje DURACELL baterija na bilo kojem prodajnom mjestu.

Nakon kupovine za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno se prijaviti na jedan od dva načina, ali uvijek sa novim brojem računa:
1. slanja SMS poruke na 60478 s ključnom riječi “Duracell”, brojem računa, imenom i prezimenom, adresa (ulica, kbr, ptt broj, mjesto). Troškove sudjelovanja (slanje SMS poruka) snose sudionici nagradne igre.
b) popunjavanjem prijave na web stranici: www.DuracellBonNagrade.com s brojem računa, imenom i prezimenom, brojem mobitela, email adrese, adresa (ulica, kbr, ptt broj, mjesto).

U nagradnoj igri svaki sudionik može sudjelovati s neograničenim brojem računa s time da se jedan broj računa može poslati samo jednom.

Javno izvlačenje dobitnika održati će se na dan 11. siječnja 2021. godine u 11:00 sati u prostorijama priređivača u Zagrebu, Miramarska 23, a obaviti će se na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom u prisustvu tročlane komisije (predstavnika Priređivača) za izvlačenje, koji će nadgledati ispravnost izvlačenja.

Po završetku nagradne igre, u roku od sedam dana nakon izvedenog izvlačenja, će na web stranici: www.DuracellBonNagrade.com biti objavljena imena svih dobitnika.

Po završetku nagradne igre, će se između svih sudionika izvući dobitnici nagrada. Dobitnici nagrada bit će obaviješteni na telefon o dobitku nagrade u roku od dva radna dana te pisanim putem u roku od osam dana od dana izvlačenja.

Dobitnike će o dobitku obavijestiti Priređivač putem telefonskog poziva u roku od 8 (osam) dana od dana izvlačenja nagrade, a kako bi se dogovorili detalji oko preuzimanja nagrada.

Nagrade se mogu preuzeti u dogovoru sa Priređivačem, a najkasnije u roku od 30 dana od dana objave. Prilikom preuzimanja nagrada dobitnik je obvezan dati na uvid dokaz identiteta koji odgovara podacima navedenim u poslanoj SMS poruci ili web prijavi, te od kupovine Duracell proizvoda original račun navedenog u SMS poruci ili web prijavi.

Dobitnik nagrade, koji u roku iz ovog članka ne preuzme svoju nagradu, bit će putem telefona obaviješten o dobitku koji mora podići u naknadnom roku, koji ne može biti kraći od osam dana a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.

Za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi