NaslovnicaDobitnici nagradne igreDobitnici Duracell nagradna igra: Učini zeleno dobro djelo!

Dobitnici Duracell nagradna igra: Učini zeleno dobro djelo!

[vc_message]

Najnoviju Duracell nagradnu igru možete pronaći OVDJE

[/vc_message]

Dobitnici nagradne igre “Učini zeleno dobro djelo!” su:

Glavna nagrada
FATHOM ELEKTRIČNI BICIKL
1. Alija Omeragić, Zagreb

2x APPLE WATCH SERIES 6
1. Dario Hofman, Zagreb
2. Ivan Cesarec, Križ

2x AIRPODS PRO
1. Josip Grbavec, Dekanovec
2. Eduard Kloss, Vinkovci

Duracell nagradna igra “Učini zeleno dobro djelo!” traje od 16. studenog 2020. godine u 00:00 sati do 31. prosinca 2020. godine u 23:59 sati, uključujući oba datuma.

Nagradni fond se sastoji od sljedećih nagrada:
GLAVNA NAGRADA
1 x e-bike vrijedan 23.549,98 kn
UTJEŠNE NAGRADE
2 x Apple watch-6
2 x Apple AirPods Pro slušalice

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposleni u društvu Atlantic Trade d.o.o. i povezanim društvima kao ni članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre i s njima zakonski izjednačene osobe) i druge osobe koje na bilo koji način sudjeluju pri izvođenju nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti blister DURACELL ULTRA ili bilo koje drugo pakiranje DURACELL baterija na bilo kojem prodajnom mjestu.

Nakon kupovine za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno se prijaviti na jedan od dva načina, ali uvijek sa novim brojem računa:
1. slanja SMS poruke na 60478 s ključnom riječi “Duracell”, brojem računa, imenom i prezimenom, adresa (ulica, kbr, ptt broj, mjesto). Troškove sudjelovanja (slanje SMS poruka) snose sudionici nagradne igre.
b) popunjavanjem prijave na web stranici: www.DuracellBonNagrade.com s brojem računa, imenom i prezimenom, brojem mobitela, email adrese, adresa (ulica, kbr, ptt broj, mjesto).

U nagradnoj igri svaki sudionik može sudjelovati s neograničenim brojem računa s time da se jedan broj računa može poslati samo jednom.

Javno izvlačenje dobitnika održati će se na dan 11. siječnja 2021. godine u 11:00 sati u prostorijama priređivača u Zagrebu, Miramarska 23, a obaviti će se na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom u prisustvu tročlane komisije (predstavnika Priređivača) za izvlačenje, koji će nadgledati ispravnost izvlačenja.

Po završetku nagradne igre, u roku od sedam dana nakon izvedenog izvlačenja, će na web stranici: www.DuracellBonNagrade.com biti objavljena imena svih dobitnika.

Po završetku nagradne igre, će se između svih sudionika izvući dobitnici nagrada. Dobitnici nagrada bit će obaviješteni na telefon o dobitku nagrade u roku od dva radna dana te pisanim putem u roku od osam dana od dana izvlačenja.

Dobitnike će o dobitku obavijestiti Priređivač putem telefonskog poziva u roku od 8 (osam) dana od dana izvlačenja nagrade, a kako bi se dogovorili detalji oko preuzimanja nagrada.

Nagrade se mogu preuzeti u dogovoru sa Priređivačem, a najkasnije u roku od 30 dana od dana objave. Prilikom preuzimanja nagrada dobitnik je obvezan dati na uvid dokaz identiteta koji odgovara podacima navedenim u poslanoj SMS poruci ili web prijavi, te od kupovine Duracell proizvoda original račun navedenog u SMS poruci ili web prijavi.

Dobitnik nagrade, koji u roku iz ovog članka ne preuzme svoju nagradu, bit će putem telefona obaviješten o dobitku koji mora podići u naknadnom roku, koji ne može biti kraći od osam dana a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.

Za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE