NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaErste nagradna igra 2021: Uz Erste banku do Apple iPhone 12 Pro...

Erste nagradna igra 2021: Uz Erste banku do Apple iPhone 12 Pro i darovnih kartica

Erste nagradna igra 2021 traje od 26.4.2021. do 26.6.2021. godine (uključujući oba datuma)

Nagradni fond uključuje:
3 x Apple komplet koji uključuje:
– Smartphone Apple iPhone 12 Pro 256GB
– Apple Watch
40 x darovna kartica Sancta Domenice u vrijednosti od 500 kn

Pravo sudjelovanja u Erste nagradnoj igri imaju svi korisnici koji u razdoblju trajanja nagradne igre:
1. otvore tekući kunski račun, zatraže Karticu i naprave transakciju tom Karticom;
2. uz postojeći tekući kunski račun zatraže svoju prvu Karticu i naprave transakciju tom Karticom; te se prijave za sudjelovanje u nagradnoj igri na internetskoj stranici www.erstebank.hr

Fizičke osobe koje nemaju Karticu, a žele sudjelovati u nagradnoj igri, trebaju voditi računa da karticu zatraže dovoljno rano kako bi imali vremena da im se dostavi, a da bi stigli sudjelovati u ovoj nagradnoj igri.

Izvlačenje nagrada održat će se 15.7.2021. u sjedištu priređivača, na adresi Ivana Lučića 2, Zagreb uz nazočnost tročlane komisije kompjuterskim odabirom dobitnika. Svaki sudionik nagradne igre može biti dobitnikom samo jedne nagrade iz nagradnog fonda.

Ime, prezime, OIB i adresa dobitnika bit će objavljeni na internetskoj stranici www.erstebank.hr u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika te će biti objavljeni sveukupno u trajanju od 8 dana.

Dobitnici svih nagrada bit će u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada u pisanom obliku obaviješteni o dobivenoj nagradi te o načinu preuzimanja nagrada. Obavijest o dobivenoj nagradi bit će poslana dobitniku preporučenom poštom s povratnicom na adresu danu u prijavi u roku od osam dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada, a dobitnicima nagrade – darovne kartice će i ta nagrada biti poslana uz obavijest o dobivenoj nagradi iz ovog stavka.
Sve nagrade moraju biti preuzete u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o poslanoj dobivenoj nagradi. Ako dobitnici ne podignu u navedenom roku svoje nagrade, Priređivač će ih ponovno u roku od osam dana od isteka roka od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o poslanoj dobivenoj nagradi obavijestiti o dobitku preporučenom poštom s povratnicom na adresu danu u prijavi te odrediti naknadni rok za podizanje nagrada, koji ne može biti kraći od osam dana, a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Ersta bank nagradna igra 2021 traje do 26.6.2021, a za detaljna pravila u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE