Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Erste nagradna igra za putovanje u Kopenhagen i koncert U2 traje od 23. srpnja do 31. kolovoza 201 8 . godine , zaključno do 24,00 sata.

Glavna nagrada: Embrace Hygge put u Copenhagen na koncert U2 Od 27.09. do 30.09.2018 . koji uključuje:
o 2 povratne avionske karte Zagreb – Copenhagen s transferima do i sa aerodroma u Zagrebu i u Copenhagenu
o 3 noćenja u dvokrevetnoj sobi u hotelu Danmark
o Privatni razgled dvorca Rosenborg o Razgled Carlsberg tvornice uz degustaciju pive o Grand Canal vožnja oko Copenhagena
o 2 ulaznice za koncert U2
o Večera u hit restoranu Silo za 2 osobe o Večera u hit restoranu Host za 2 osobe
o Posjet uredima Universal Musica o Poklon paket Universal Music
Utješne nagrade
200 x dm darovnih kartica u vrijednosti od 500,00 kn

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ostvaruju svi korisnici koji u navedenom razdoblju svojom Karticom naprave transakciju u minimalnom iznosu od 200 kuna online ili na EFTPOS uređajima u zemlji ili inozemstvu (u daljnjem tekstu: Sudionik). Sudionik sudjeluje u Nagradnoj igri svakom transakcijom koja ispunjava gore navedene uvjete te veći br oj transakcija pojedinog Sudionika predstavlja i veće izglede za dobivanje nagrade Nagradno izvlačenje održ at će se u sjedištu Priređivača na adresi Ivana Lučića 2, Zagreb , 06 . rujna 201 8 . Imena dobitnika biti će objavljena na internetskoj stranici Priređivača www.erstebank.hr , u roku od (7) sedam dana od dana izvlačenja. Detealjna pravila u PDF formatu možete pronaći OVDJEZa više od 35 aktivnih nagradnih igara posjetite stranicu: "Sve nagradne igre na jednom mjestu"

Najnovije nagradne igre

Oglasi