Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

 

Najnoviju Henkel nagradu igru možete pronaći na sljedećem linku
>> Henkel nagradna igra <<

Henkel nagradna igra u dm trgovinama traje od 1.6.2019 do 30.6.2019. na svim prodajnim mjestima dm-drogerie markt na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
5 x Bosch perilica rublja WAT28661ME (pojedinačna vrijednost 5.299,00 kuna*)
10 x Bosch parna stanica TDS6080 (pojedinačna vrijednost 2.199,00 kuna*)
10 x Bosch univerzalna sjeckalica MMR08R2 (pojedinačna vrijednost 249,00 kuna*)

Henkel nagradna igra – kako sudjelovati?

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe. Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se istovremenom kupnjom proizvoda Persil, Perwoll i Silan na istom računu za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu dm-drogerie markt u Republici Hrvatskoj (potrebno je kupiti najmanje jedan proizvod Persil, najmanje jedan proizvod Perwoll i najmanje jedan proizvod Silan na istom računu).
Broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS poruke sadržaja „HENKEL, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)“ na broj 60221 (Primjer: HENKEL, 12345/123/1, Ivana Horvatic, Glavna ulica 1, 10000 Zagreb). Cijena SMS poruke je 2,40 Kn. U cijenu je uključen PDV.
Dokaz o kupnji je račun koji će kupci dobiti na blagajni. Sudionici nagradne igre moraju do kraja nagradne igre čuvati račun te na zahtjev Priređivača nagradne igre isti pokazati. Nikakvi drugi predmeti neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.
Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa. Jedan broj računa može se poslati samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovo poslan od strane iste ili od različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo prva prijava tog broja računa.

Izvlačenje dobitnika održat će se 1. 7. 2019. u prostorijama tvrtke Henkel Croatia d.o.o. uz prisutnost tročlane komisije te će se o izvlačenju voditi zapisnik. Rezultati izvlačenja svih nagrada bit će objavljeni nakon završetka nagradne igre na Internet stranici level.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni pismeno ili telefonski, u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Način preuzimanja nagrade dogovorit će se sa svakim dobitnikom pojedinačno. Za detaljna pravila nagradne igre klinite OVDJE

Dobitnici Henkel nagradne igre u dm-u su:

Bosch perilica rublja
Nataša Kanaet, Split
Ana-Marija Tomljenović, Krk
Simica Veršić, Donja Lomnica
Ksenija Varović, Drnje
Lana Antunović, Zagreb

Bosch parna stanica
Vlado Grgić, Sveta Nedelja
Ruža Čondrić, Slavonski Brod
Tomislav Valečić, Zagreb
Eduard Kloss, Vinkovci
Ivana Mandić, Split
Edita Ezer, Čepinski Martinci
Edita Radan, Dugopolje
Sanja Kozlović, Sisak
Melita Boltužić, Zadar
Teodor Gobo, Trget

Bosch univerzalna sjeckalica
Klara Smiljanić, Koprivnica
Sanja Dajić, Zagreb
Jadranka Tomić, Ivankovo
Andreja Lui, Zagreb
Vlatka Jagečić, Oroslavje
Biserka Punčec, Zagreb
Miroslav Jovanović, Split
Ružica Raff, Osijek
Nada Bašić, Pula
Katarina Landeka Jaić, ZagrebNajnovije nagradne igre

Oglasi