Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Dobitnici Henkel nagradne igre su izvučeni, a popis dobitnika možete pogledati OVDJE

Henkel nagradna igra traje u razdoblju od 6.2.2020 do 4.3.2020. na svim Konzum prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske (uključujući i Konzum internet prodavaonicu).

Nagradni fond uključuje:
4 x Bosch perilica rublja s i-DOS tehnologijom
30 x Bosch štapni mikser
50 x Henkel poklon vrećice

Kako sudjelovati u nagradnoj igri Henkela?

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti bilo koji od sljedećih proizvoda: Persil, Silan, Perwoll, Pur ili Somat za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj.

Broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS poruke sadržaja „HENKEL, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)“ na broj 60221 (Primjer: HENKEL, 12345/1230/1, Ivana Horvatic, Glavna ulica 1, 10000 Zagreb). Cijena SMS poruke je 2,40 Kn. U cijenu je uključen PDV. Dokaz o kupnji je račun koji će kupci dobiti na blagajni. Sudionici nagradne igre moraju do kraja nagradne igre čuvati račun te na zahtjev Priređivača nagradne igre isti pokazati. Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa. Jedan broj računa može se poslati samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovo poslan od strane iste ili od različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo prva prijava tog broja računa.

Izvlačenje dobitnika održat će se 5. 3. 2020. u prostorijama tvrtke Henkel Croatia d.o.o. uz prisutnost tročlane komisije te će se o izvlačenju voditi zapisnik. Rezultati izvlačenja svih nagrada bit će objavljeni nakon završetka nagradne igre na Internet stranici level.hr Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni pismeno ili telefonski, u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Način preuzimanja nagrade dogovorit će se sa svakim dobitnikom pojedinačno. Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi