Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviJamnica: Na Tisak jesen stiže, uz Jamnicu e-Bike ti je sve bliže

Jamnica: Na Tisak jesen stiže, uz Jamnicu e-Bike ti je sve bliže

Oglasi

Trajanje:

Nova nagradna Jamnice i Tiska je na sljedećem linku www.nagradnaigra.com.hr/tag/jamnica/

Jamnica nagradna igra traje od 05.09.2022. do 02.10.2022. na svim prodajnim mjestima Tiska (Tisak, Tisak Media, Tisak Plus) na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

  • 1 x Trek e-bike Powerfly, pojedinačne vrijednosti 25.999,99 kuna
  • 3 x Mobitel Samsung Galaxy A53, pojedinačne vrijednosti 3.299,00 kuna

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe.

Oglasi
Oglasi

Maloljetne osobe mogu u nagradnoj igri sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili skrbnika.

Kako sudjelovati?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem Tisak (Tisak, Tisak Media, Tisak Plus) prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj kupe bilo koji proizvod iz asortimana Jamnica plus d.o.o. (Jana, Jana vitamin, Jana Ice Tea, Jana s okusom voća, Jamnica, Botanica, Sensation, Toco, Sky, Pro Game i Pro Sport).

Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:

  1. Slanjem SMS poruke sadržaja: JAMNICA, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, kućni broj, mjesto i poštanski broj) na broj 60777. Cijena SMS poruke je 2,40 kn ili 0,32 EUR, PDV uključen.
    ili
  2. Ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici www.jamnica.company (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto te broj mobitela ili telefona).

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Oglasi
Oglasi

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika tjednih nagrada održat će se u prostorijama priređivača prema sljedećem rasporedu:

  • 12.09.2022. za prijave od 05.09. do 11.09.2022. (1 x Mobitel Samsung Galaxy A53)
  • 19.09.2022. za prijave od 12.09. do 18.09.2022. (1 x Mobitel Samsung Galaxy A53)
  • 26.09.2022. za prijave od 19.09. do 25.09.2022. (1 x Mobitel Samsung Galaxy A53)

Izvlačenje dobitnika glavne nagrade održat će se 03.10.2022. za sve prijave od 05.09.2022 do 02.10.2022

Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik.

Objava dobitnika

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.jamnica.company.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku i načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici.

Pravila

Jamnica nagradna igra traje do 02.10.2022, a za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi