NaslovnicaDobitnici nagradne igreKarlovačko nagradna igra 2021: Karlovačko u Konzum zove, osvoji uređaje nove!

Karlovačko nagradna igra 2021: Karlovačko u Konzum zove, osvoji uređaje nove!

Dobitnici Karlovačko nagradne igre u Konzumu su navedeni OVDJE

Trajanje:

Karlovačko nagradna igra traje od 1.9.2021. do 30.9.2021. na svim prodajnim mjestima KONZUM-a na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

Nagradni fond iznosi 233.121,90 kuna, a sastoji se od sljedećih nagrada:

 • 10 x iPhone 12 pojedinačne vrijednosti 7.124,05 kuna s uračunatim PDV-om
 • 10 x Samsung Galaxy S21 pojedinačne vrijednosti 6.109,06 kuna s uračunatim PDV-om
 • 10 x HP laptop pojedinačne vrijednosti 4.783,08 kuna s uračunatim PDV-om
 • 50 x Konzum kartica pojedinačne vrijednosti 500,00 kuna s uračunatim PDV-om
 • 200 x Gajba Karlovačkog svijetlog piva (20 x 0,5L)

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne osobe osim osoba koje su zaposlene ili na drugi način rade kod priređivača te njihovi bračni ili izvanbračni
drugovi, roditelji i djeca kao i osobe koje su zaposlene ili na drugi način rade kod pravnih osoba koje na bilo koji način sudjeluju u priređivanju i organizaciji nagradne igre i/ili izvlačenju dobitaka i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje nagradne igre te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca.

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u razdoblju trajanja nagradne igre:

 1. Kupiti bilo koji proizvod iz asortimana Karlovačkog piva (Karlovačko svijetlo pivo, Karlovačko Odležano, Karlovačko Crno pivo, Karlovačko 0,0%, Karlovačko Limun Natur Radler, Karlovačko Crni Limun Radler), na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske
 2. Prijaviti se za sudjelovanje na jedan od sljedeća 2 načina:
  A) Slanjem SMS-a na telefonski broj 60777 s ključnom riječi KARLOVACKO, brojem računa, imenom i prezimenom sudionika te njegovom adresom stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto), tj. upućivanjem SMS-a na navedeni broj u sljedećem obliku:
  KARLOVACKO, broj računa, ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto

Cijena slanja SMS poruke je 2,40 kune s uključenim PDV-om. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). SMS poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u novu poruku te će svaka od njih biti naplaćena od strane mobilnog operatera po cijeni od 2,40 kuna. S obzirom na mogući dodatni trošak u slučaju prelaska u novu poruku, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.
ili
B) Ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici nagradne igre www.karlovacko.hr (upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulice i kućnog broja, poštanskog broja i mjesta) te broja mobitela za kontakt.

Napomene:

 • Orginal računa s kojim se sudionik prijavio za sudjelovanje u Nagradnoj igri, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do završetka nagradne igre.
 • Priređivač ima pravo tražiti orginal računa na uvid pri preuzimanju nagrade.
 • Svaki Sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevimaračuna
 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jednom. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • Svaki Sudionik može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju bude prvi puta izvučen.

Izvlačenje dobitnika i objava popisa dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 1.10.2021. u uredskim prostorijama partnera za sve prijave od 1. rujna do 30. rujna 2021.
Ispravnost izvlačenja nagrada nadzirat će tročlana komisija, a o tijeku izvlačenja vodi se zapisnik.

Imena dobitnike (ime, prezime, mjesto stanovanja te podatak o osvojenoj nagradi) biti će objavljena u roku od 8 kalendarskih dana od dana izvlačenja na internetskoj stranici www.karlovacko.hr
Objava će biti uklonjena po isteku roka od 30 kalendarskih dana od dana objave.

Obavješćivanje dobitnika i preuzimanje nagrada

Organizator će dobitnike obavijestiti o osvojenoj nagradi i načinu njezina preuzimanja najkasnije u roku od 8 dana od dana izvlačenja putem SMS poruke poslane na pretplatnički broj telefona s kojeg je poslana dobitna SMS poruka ili je upisan u obrazac na internetskoj stranici.

Dobitnik preuzima nagradu u roku od 30 kalendarskih dana od dana primitka obavijesti priređivača o osvojenoj nagradi.

Ako dobitnik ne preuzme nagradu u navedenom roku, u narednom roku od 8 kalendarskih dana od isteka prethodno navedenog roka priređivač će ponovno obavijestiti dobitnika putem SMS poruke da preuzme nagradu u roku od 15 kalendarskih dana od dana primitka dodatne obavijesti.
Ako dobitnik ni u tom naknadnom roku ne preuzme nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu.

Pravila i prijava za sudjelovanje

Prijavu putem web stranice možete napraviti OVDJE

Karlovačko nagradna igra 2021 u Konzumu traje do 30.9.2021, a za detaljna pravila u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE