NaslovnicaIzdvojenoKarlovačko nagradna igra: Karlovačko hladit’ spremi i novim se uređajima opremi

Karlovačko nagradna igra: Karlovačko hladit’ spremi i novim se uređajima opremi

Trajanje:

Karlovačko nagradna igra traje od 17.4.2023. do 28.5.2023.

Nagrade:

 • 10 x Apple iPhone 14 Pro 14 Pro 256GB
 • 10 x Samsung Galaxy S23 5G 8GB/256GB
 • 10 x Apple 10.9-inch iPad (10th) Wi-Fi 256GB
 • 10 x HP laptop 15s-eq3071nm 7D1G8EA
 • 100 x Gajba Karlovačkog svijetlog piva

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u Nagradnoj igri ima svaka punoljetna osoba.

Pravo sudjelovanja u Nagradnoj igri nemaju osobe koje su zaposlene ili na drugi način rade kod priređivača HEINEKEN HRVATSKA d.o.o. te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca osobe koje su zaposlene ili na drugi način rade kod pravnih osoba koje na bilo koji način sudjeluju u priređivanju i organizaciji nagradne igre i/ili izvlačenju dobitaka i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje nagradne igre.

Kako sudjelovati?

 1. Kupi bilo koji proizvod iz asortimana Karlovačkog piva (Karlovačko svijetlo pivo, Karlovačko Ledeno, Karlovačko Crno pivo, Karlovačko 0,0%, Karlovačko Limun Natur Radler, Karlovačko Crni Limun Radler) u bilo kojem Plodine supermarketu u Hrvatskoj za trajanja nagradne igre
 2. Sačuvaj račun.
 3. Prijavi se:
  • Slanjem SMS poruke sadržaja: KARLOVACKO, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na 60777 (0,32€ / 2,40kn po SMS-u)
   ili
   Ispuni obrazac na internetskoj stranici www.karlovacko.hr (upisivanjem broja računa, imena i prezimena, ulice i kućnog broja, poštanskog broja i mjesta te broja mobitela za kontakt).

Cijena slanja SMS poruke je 0,32 EUR / 2,40 kuna s uključenim PDV-om. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). SMS poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u novu poruku te će svaka od njih biti naplaćena od strane mobilnog operatera po cijeni od 0,32 EUR / 2,40 kuna. S obzirom na mogući dodatni trošak u slučaju prelaska u novu poruku, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke

Napomene:

 • Izvornik računa s kojim se Sudionik prijavio za sudjelovanje u Nagradnoj igri, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do završetka Nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti izvornik računa na uvid pri preuzimanju nagrade.
 • Svaki sudionik može sudjelovati u Nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jednom. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • Svaki sudionik može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju bude prvi puta izvučen.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje Dobitnika nagrada održat će se 1. lipnja 2023. u uredskim prostorijama Priređivača za sve prijave od 17. travnja do 28. svibnja 2023.

Objava dobitnika

Priređivač će objaviti dobitnike (ime, prezime, mjesto stanovanja te podatak o osvojenoj nagradi) u roku od 8 kalendarskih dana od dana izvlačenja na internetskoj stranici www.karlovacko.hr

Obavješćivanje dobitnika o osvojenoj nagradi

Priređivač se obvezuje obavijestiti svakog Dobitnika o osvojenoj nagradi i načinu njezina preuzimanja najkasnije u roku od 8 dana od dana izvlačenja putem SMS poruke upućene na pretplatnički broj telefona s kojeg je poslana dobitna SMS poruka ili je upisan u obrazac na internetskoj stranici.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik preuzima nagradu u roku od 30 kalendarskih dana od dana primitka obavijesti o osvojenoj nagradi.

Ako Dobitnik ne preuzme nagradu u roku od 30 dana, u narednom roku od 8 (slovima: osam) kalendarskih dana od isteka prethodno navedenog roka Priređivač će ponovno obavijestiti Dobitnika putem SMS poruke da preuzme nagradu u roku od 15 kalendarskih dana od dana primitka dodatne obavijesti.

Ako dobitnik ni u tom naknadnom roku ne preuzme nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu.

Pravila

Za prijavu putem web stranice posjetite www.karlovacko.hr

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x