NaslovnicaBesplatne nagradne igreKaufland nagradna igra na Instagramu za mobitele

Kaufland nagradna igra na Instagramu za mobitele

Trajanje:

Kaufland nagradna igra “Ljeto stiže i nagrade niže” traje od 20.7.2022. do 27.7.2022. u 20:00 h na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

  • 1 x pametni telefon Samsung Galaxy Z fold
  • 1 x pametni telefon Samsung Galaxy Z flip

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji imaju Instagram profil.

Pravo sudjelovanja nemaju zaposlenici Kaufland Hrvatska k.d., društva Cvoke d.o.o. za usluge ili osobe kojima je supružnik, partner ili srodnik do četvrtog stupnja zaposlenik Kaufland Hrvatska k.d.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju je potrebno na Instagram profilu Kauflanda, pod OBJAVOM NATJEČAJA koja se nalazi OVDJE , napisati koju stvar ste izgubili u ili na moru.

Odabir dobitnika

Dobitnici će biti odabrani najkasnije do 27.7.2022. od strane tročlanog žirija na temelju kreativnosti.

Stručni žiri će svakog sudionika, ocijeniti dajući mu ocjene na ljestvici od 1 do 5 za svaki kriterij. Sudionici će biti rangirani na temelju rezultata izračunatih sukladno gore navedenim kriterijima. Sudionici koji ostvare najviše ocjene bit će proglašeni dobitnicima nagradnog natječaja.

U slučaju da sudionici imaju isti broj bodova, presudan kriterij bit će ukupan dojam prijave koji će se bodovati zasebno.

Imena dobitnika bit će objavljena najksnije 4.8.2022. na web stranici www.kaufland.hr

Preuzimanje nagrade

Dobitnici će obavijest o nagradi dobiti putem obavijesti na web stranici priređivača s pozivom da dostave svoje podatke (osobni podaci: ime, prezime, adresu prebivališta i/ili boravišta, kontakt – telefon) u roku od dva dana od objave dobitnika.

U slučaju da priređivač ne uspije ostvariti kontakt s dobitnicima u roku od 10 dana od objave dobitnika, dobitnici gube pravo na nagradu. Nagrada nije prenosiva na treću osobu.

Sudjelovanje i pravila

Za sudjelovanje kliknite OVDJE

Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE