NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaKEKS Pay nagradna igra: Keksaj i osvajaj!

KEKS Pay nagradna igra: Keksaj i osvajaj!

KEKS Pay nagradna igra traje 2. studenog do 13. prosinca 2020. godine (uključujući oba datuma), a organizator je Erste&Steiermärkische Bank d.d.

Nagradni fond uključuje:
116 x darovna kartica Intersporta u vrijednosti od 500 kn

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ostvaruju svi korisnici Keks Pay aplikacije, koji imaju otvorenu ili otvore Keksicu – prepaid račun, imaju ili zatraže Keks Pay karticu i naprave transakciju tom karticom te se prijave za sudjelovanje u nagradnoj igri unutar KEKS Pay aplikacije.

Koraci za sudjelovanje:
1. Ako još nisi, u KEKS Pay appu naruči svoju KEKSICU.
2. Kad si već u appu, odmah se i prijavi za sudjelovanje u nagradnoj igri. Gotovo je u roku keks, časna riječ!
3. Izvrši barem jedno plaćanje fizičkom KEKS Pay karticom – KEKSICOM zaključno s 13.12. Jedno je dovoljno, ali više je – više.

Bilo da već imaš KEKSICU ili ćeš je tek naručiti, svaka transakcija izvršena od 2.11. do 13.12.2020. potencijalno je dobitna.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača i povezanih društava priređivača, uključujući i članove uže obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) zaposlenika priređivača koji su direktno uključeni u pripremu same Nagradne igre i izvlačenje dobitnika.

Nagradno izvlačenje održat će se u sjedištu priređivača, na adresi Ivana Lučića 2, Zagreb, 15.12.2020. godine, a provest će se slučajnim odabirom iz liste svih sudionika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Izvlačenje dobitnika bit će kompjutersko, uz nazočnost tročlane komisije.

Imena dobitnika bit će objavljena na internetskoj stranici Priređivača www.erstebank.hr, u roku od 7 dana od dana izvlačenja. Dobitnici svih nagrada bit će telefonski ili pisano obaviješteni o načinu preuzimanja nagrada. Nagrade će dobitnicima biti dostavljene preporučenom poštom. Kod preuzimanja nagrade, Dobitnik je dužan potvrditi svoj identitet svojom osobnom iskaznicom. Sve nagrade moraju biti preuzete u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi.

Za detaljna pravila u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE