NaslovnicaBesplatne nagradne igreKia te vodi na svjetsko prvenstvo u Katar uz testnu vožnju!

Kia te vodi na svjetsko prvenstvo u Katar uz testnu vožnju!

Trajanje:

Kia nagradna igra “KIA TE VODI NA SVJETSKO PRVENSTVO” traje od 15.8.2022. do 15.9.2022. na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

  • 3 x putovanje za dvije osobe u Dohu (Katar) na nogometnu utakmicu Engleska-SAD s plaćenim avionskim kartama, smještajem (4 dana / 3 noćenja), ulaznicama i svim neophodnim transferima na lokaciji.

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjeloavnja imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika organizatora KIA Hrvatska, zaposlenika u kompanijama koje čine ovlaštenu dilersko-servisnu mrežu organizatora, kao ni članovi njihove uže porodice.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje, potrebno je:

  1. Na web stranici www.kia.hr/test_voznja_katar ugovoriti i odraditi besplatnu test vožnju bilo kojeg Kia vozila.
  2. Prilikom prijave, potrebno je upisati: ime, prezime, kontakt telefon, e-mail adresu, te odgovoriti na natjecateljsko pitanje “Koji je Vaš navijački slogan?”

VAŽNO!

Objavom fotografije s probne vožnje uz hashtag #RoadToInspiration na Facebooku ili Instagramu povećavate svoje šanse za dobitak.

Napomene:

  • Testna vožnja se mora obaviti u periodu trajanja nagradnog natječaja i to samo u toku radnog vremena izložbeno-prodajnih salona u Hrvatskoj kod kojih se može obaviti test vožnja
  • Za upravljanje vozilom sudionik mora imati važeću vozačku dozvolu B/B1-kategorije
  • Vozači s probnom vozačkom dozvolom ne mogu obavljati test vožnju i ne mogu sudjelovati u natječaju.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje će se održati završetkom natječaja, a rezultati nagradnog natječaja s imenom dobitnika, bit će objavljeni na internet stranici organizatora www.kia.hr najkasnije pet dana nakon završetka nagradnog natječaja.

Preuzimanje nagrade

Dobitnici će biti obaviješteni putem elektroničke pošte o nagradi koju su osvojili.

Rok za preuzimanje nagrada je 10 dana od dana obavještavanja dobitnika o nagradama. Nijedna dobivena nagrada se nikako ne može zamijeniti za novac niti se može mijenjati i/ili prenositi na druge osobe.

Pravila:

KIA nagradna igra za putovanje u Katar traje do 15.9.2022., a za detaljna pravila i prijavu posjetite https://www.kia.hr/test_voznja_katar

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE