Oglasi
NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojKitKat nagradna igra: Uz KitKat i Lion pauzu napravi i cool nagradu...

KitKat nagradna igra: Uz KitKat i Lion pauzu napravi i cool nagradu uhvati!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

KitKat nagradna igra traje od započinje 23.10.2023. godine i traje do 26.11.2023. godine (uključivo)

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 3 x Apple Iphone 15, 128 GB, pojedinačne vrijednosti 1.249,99 € / 9.418,05 kn
 • Ostale nagrade:
  • 10 x SPAR poklon kartica pojedinačne vrijednosti 100,00 € / 753,45 kn

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

KitKat roizvodi uključeni u nagradnu igru

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi i sva promotivna pakiranja proizvoda iz asortimana robne marke KITKAT i LION i to:

Oglasi
 • LION White vafel proizvod preliven bijelim preljevom 42g,
 • LION Chocolate vafel proizvod preliven mliječnom čokoladom 42g,
 • LION Chocolate MINI NCP vafel proizvod preliven mliječnom čokoladom 198g
 • KITKAT 4Finger Milk vafel proizvod preliven mliječnom čokoladom 41,5g,
 • KITKAT MINI vafel proizvod preliven mliječnom čokoladom 200g,
 • KITKAT CHUNKY White vafel proizvod preliven bijelom čokoladom 40g,
 • KITKAT CHUNKY Milk vafel proizvod preliven mliječnom čokoladom 40g,
 • KITKAT 4F Caramel vafel proizvod preliven mliječnom čokoladom s okusom karamele 41,5g, KITKAT Mini vafel proizvod preliven mliječnom čokoladom 301g,
 • KITKAT 4Finger White vafel proizvod preliven bijelom čokoladom 41,5g

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje je potrebno na bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Spar u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre kupiti najmanje 1 KITKAT i 1 LION proizvod koji sudjeluju u nagradnoj igri, pri čemu kupnja mora biti vidljiva na istom računu.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je:

Oglasi

a) poslati SMS sa sljedećim podacima:
VAŽNA NAPOMEA: Na stranici službenih pravila piše da je ključna riječ NESLTE, a pod primjerom slanja SMS-a piše NESTLE:
NESLTE, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja na broj 60777 (npr. NESTLE, 12345/8716/101, Ivan Horvat, Gajeva 5, Zagreb). Cijena slanja SMS poruke iznosi 0,32 eur/ 2,40 kn (PDV uključen).

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke;

Ili

Oglasi

b) Ispuniti Internet obrazac na www.nestle.hr upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te kontakt broja mobitela ili telefona.
Sudionik prijavom na jedan od gornjih načina ulazi u nagradno izvlačenje koje će se odvijati kako je navedeno u članku 7. ovih Pravila.

Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe, takva prijava putem SMS-a ili web obrasca bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za izvlačenje nagrade

Sudionik mora čuvati originalan račun sve do izvlačenja svih nagrada jer će isti morati prezentirati Priređivaču na prvi poziv u slučaju osvajanja neke od nagrada.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje svih dobitnika nagrada održat će se 30.11.2023. godine. za sve SMS poruke i prijave putem web obrasca pristigle tijekom čitavog trajanja nagradne igre od 23. listopada 2023. godine do 26. studenoga 2023. godine (uključivo).

Izvlačenje će se odvijati elektroničkim putem, slučajnim softverskim odabirom iz baze valjanih pristiglih prijava odnosno poruka u periodu trajanja nagradne igre.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena.

Objava dobitnika

Priređivač će objaviti imena dobitnika na web adresi www.nestle.hr u roku od osam (8) dana od (svakog) nagradnog izvlačenja te je u obavezi u pisanom obliku obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku osam (8) dana od dana izvlačenja.

Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri svaki dobitnik nagrade pristaje da se javno objavi njegovo ime i prezime i mjesto stanovanja poslani u SMS poruci ili prijavi putem internet obrasca.

Preuzimanje nagrada

Priređivač će telefonski komunicirati obavijest o primitku i preuzimanju nagrade (ako je moguće), a potom će u slučaju da to nije moguće biti poslana pisana obavijest dobitnicima preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od 8 dana od pojedinog izvlačenja. Priređivač će poslati nagrade dobitnicima na kućnu adresu poštom ili kurirskom dostavom.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba obavezno predočiti osobnu iskaznicu i valjan, originalan račun na kojem je naznačena kupnja nekog od Nestlé proizvoda koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri iz prodavaonica Spar na području Republike Hrvatske. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba potpisati izjavu o preuzimanju nagrade, čime prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku.

Nagrada se može preuzeti samo uz predočenje valjanog, originalno izdanog računa, poslanog u SMS poruci ili prijavi putem internet obrasca dobitnika. Nikakvi drugi predmeti osim računa neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Pravila i sudjelovanje

Za prijavu putem web stranice i detaljna pravila posjetite www.nestle.hrOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x