Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Mannequin Challenge je viralni internetski trend u kojemu ljudi ostaju nepomični tijekom čitavog trajanja kratkog videa, dok kamera u jednom kadru putuje kroz improvizirani set, a sve je popraćeno glazbom
Nagradni natječaj „Tortica Mannequin Challenge“ traje od 24.3.2017 do 1.5.2017. godine, gdje imate priliku izraziti svoju kreativnost i osvojiti brdo Tortica. Dovoljno je da snimite svoju verziju Mannequin Challengea u trajanju do 30 sekundi i uploadate na vlastiti Youtube ili Facebook račun, a potom podijelite link na stranici www.igraoni.ca.

FOND NAGRADA
mjesto – 1.000 Tortica po izboru
mjesto – 500 Tortica po izboru
mjesto – 100 Tortica po izboru

Kraš natječaj 2017 uz Kraš tortice – kako sudjelovati?

Okupi ekipu i sudjeluj u brutalno dobrom nagradnom natječaju! Zaledi se u vremenu i probaj na trenutak ne misliti na Torticu. Izazivamo te da snimiš Tortica mannequin challenge video! U videu pokaži da si obožavatelj Tortice! Hint: Video ne smije trajati duže od 30 sekundi! Uploadaj ga na YouTube i osvoji slasnu nagradu – 1000 Tortica po svom izboru! Klikni na “Prijavi se!” i pokaži svima kako se to radi!
Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je snimiti autorski video isječak u trajanju do 30 sekundi u kojem je jasno vidljiv proizvod Tortica original ili Tortica Jadro ili Dorina Tortica. Video isječak je potrebno prijaviti na vlastiti YouTube kanal. Nakon što je video postavljen na YouTube, natjecatelj se prijavljuje na nagradni natječaj putem aplikacije «Tortica mannequin challenge». Natjecatelj prijavljuje YouTube poveznicu, naknadno prihvaća pravila te upisuje osobne podatke. Video treba biti u skladu s moralnim vrijednostima društva.

Nakon što završi nagradni natječaj, organizatoru je potrebno do 72 sata za obradu podataka i objavu pobjednika. Pobjednika nagradnog natječaja objavit će Organizator uz pomoć stručnog žirija. Popis dobitnika bit će objavljen na https://tortica.igraoni.ca/. Za detalje i prijavu klikni OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi