NaslovnicaKategorije nagradnih igaraSlatkiši i grickaliceKraš Životinjsko carstvo nagradna igra 2014/2015: Najveći album na svijetu

Kraš Životinjsko carstvo nagradna igra 2014/2015: Najveći album na svijetu

kras-zivotinjsko-carstvo-nagradna-igra-20142015-najveci-album-na-svijetu
Pratite nas putem Facebooka i Googla za novosti o ovoj nagradnoj igri.
Facebook i Google link možete pronaći na desnoj strani

Nagradni natječaj se održava u razdoblju od 25.08.2014. do 01.04.2015.
Pravo sudjelovanja u natječaju imaju sve fizičke osobe koje su državljani Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Makedonije, Kosova, Malte, Češke, Slovačke i Kanade.

Cilj nagradnog natječaja je skupljanje što većeg broja bodova kako bi se osigurala pozicija na top listi.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je registrirati i prijaviti se na web stranicu http://www.igraoni.ca i aplikaciju “Najveći album na svijetu” na web stranici http://www.igraoni.ca/apps/najvecialbum/

Za svaku prijavljenu te odobrenu fotografiju korisnik će dobiti 10 bodova. Maksimalan broj bodova koji se može dobiti za fotografije iste životinje je ograničen. Svaki korisnik može prijaviti neograničen broj fotografija, ali će bodove dobiti za maksimalno 3 fotografije iste životinje.

Po završetku nagradnog natječaja, svi korisnici koji se nalaze na prvih 100 mjesta na top listi, osvojit će:
Otisnuti album i sličice iz posebne edicije Životinjsko carstvo – Najveći album na svijetu. Album će sadržavati sve životinje čije fotografije su prijavili sami korisnici te imena svih autora pojedinih fotografija. Pojedinu životinju predstavljat će najpopularnija fotografija, odnosno fotografija s najvećim brojem ‘likeova’.

Ostale nagrade u slučaju prijave koda bez fotografije:
Korisnici mogu unijeti kodove i bez prijavljivanja fotografija, ali u tom slučaju ne dobivaju nikakve bodove već samo sudjeluju u promotivnoj aktivnosti u kojoj za 150 unesenih jedinstvenih kodova osvajaju igraoni.ca web kameru, a za 250 kodova Životinjsko carstvo plišanu igračku.

Po završetku nagradnog natječaja, natjecatelji će biti obaviješteni e-mail porukom o načinu preuzimanja nagrade. Ukoliko se ne javi u roku od 72 sata od slanja e-mail poruke o osvojenoj nagradi, dobitnik gubi pravo na nagradu te se ista dodjeljuje sljedećem plasiranom i nastavno tako dalje sve dok se dobitnik ne odazove u roku od 72 sata od slanja poruke.

Za sve detalje posjetite http://www.igraoni.ca

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE