NaslovnicaDobitnici nagradne igreLidl nagradna igra 2022: Lidl Plus nagradna igra za PS5

Lidl nagradna igra 2022: Lidl Plus nagradna igra za PS5

Trajanje:

Lidl nagradna igra započinje 31.01.2022. i traje do 06.02.2022., a organizira se i provodi na području Republike Hrvatske.

Dobitnici

Dosadašnji dobitnici Lidl nagradne igre su navedeni OVDJE

Nagrade:

  • 7 x PS5 Sony Playstation 5 + Destruction Allstars + Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition, pojedinačna vrijednost nagrade 5.499,00 kuna

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Priređivača i bilo kojeg drugog društva izravno uključenog u realizaciju ove nagradne igre.

Kako sudjelovati?

  1. Za sudjelovanje i nagradnoj igri prijavljuje odabirom opcije “Zaigraj!” u Lidl Plus aplikaciji.
  2. Nakon klika na “Zaigraj!” kupac mora skenirati aplikaciju Lidl Plus prilikom bilo koje kupnje u iznosu većem od 1 kn. Prijava se povezuje s osobnim podacima pridruženim navedenom Lidl Plus korisničkim računu (ime i prezime, adresa, kontakt broj mobitela i e-mail).

Napomene:

  • Kupac koji se na gore opisani način može prijaviti za sudjelovanje u nagradnoj igri sa svakom kupnjom u minimalnom iznosu od 1 kune.
  • S jednom kupnjom kupac ostvaruje jedan ulazak u izvlačenje, bez obzira na iznos kupnje.

VAŽNO!
Prijavu preko opcije “Zaigraj!” u Lidl Plus aplikaciji dovoljno je napraviti samo jednom, a kupcu će se automatski ponuditi mogućnost slanja prijave svaki put kada ostvari uvjet za sudjelovanje.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu dnevnu nagradu.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika dnevnih nagrada održat će se svakog radnog dana za prethodni dan, odnosno za sve prethodne dane za koje nisu izvučeni dnevni dobitnici (ponedjeljkom se izvlače dobitnici za petak, subotu i nedjelju).

Prvo izvlačenje za dnevne dobitnike održat će se 1.2.2022. za prijave od 31.1.2022. i tako dalje.

Dobitnici će biti izvučeni u sjedištu Lidla Hrvatska putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Jedna fizička osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Izvlačenje će nadgledati tročlana komisija te će se o istome sačiniti zapisnik. Komisija će provjeriti zadovoljava li izvučena prijava ova pravila nagradne igre. U slučaju da se izvučena prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti dodijeljena sljedećem izvučenom sudioniku.

Objava dobitnika

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku osam dana od dana izvlačenja na Internet stranici www.lidl.hr/lidl-plus. Dobitnici nagrada bit će obaviješteni pisanim putem u roku osam dana od dana izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni pisanim putem u roku 8 dana od dana izvlačenja, pri čemu će dobiti detaljnije informacije o načinu preuzimanja nagrade. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od dana primljene obavijesti o osvojenoj nagradi. Ako dobitnik ne preuzme nagradu u tom roku, bit će ponovno obaviješten i nagradu će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Istekom navedenog roka gubi se pravo na nagradu.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE