NaslovnicaIzdvojenoLion i Kit Kat nagradna igra 2021: Zgrabi lavovske nagrade

Lion i Kit Kat nagradna igra 2021: Zgrabi lavovske nagrade

Lion i Kit Kat nagradna igra 2021 traje u periodu od 05.04.2021 do 30.04.2021

Nagradni fond uključje sljedeće nagrade:
1 x Playstation 5 s dva kontrolera i igricama Sackboy A Big Adventure! PS5 i The Nioh Collection,
1 x iPhone 12
4 x Konzum poklon bon u vrijednosti od 500 kn

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri:
1. kupi bilo koja dva Lion i/ili Kit Kat proizvoda u periodu trajanja nagradne igre u bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Konzum u Republici Hrvatskoji
2. pošalji SMS sadržaja
NESTLE, broj računa i osobni podaci (ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja) na broj 60221
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.
* Cijena SMS poruke iznosi 2,40kn/SMS s uključenim PDV-om

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi i sva promotivna pakiranja proizvoda iz asortimana robnih marki LION i KIT KAT, osim LION žitnih pahuljica za doručak i LION žitnih pločica, koji su izričito isključeni iz ove nagradne igre. Uvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri je vidljivost kupnje minimalno 2 proizvoda uključenih u nagradnu igru na istom računu. Račun svakako sačuvajte kao dokaz o kupnji pri preuzimanju nagrade.

Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe (s istog ili drugog broja mobilnog telefona), takva prijava putem SMS-a bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za izvlačenje nagrade.
Jedna osoba može dobiti više nagrada, ukoliko je poslala više valjanih prijava putem različitih SMS poruka te različitih brojeva računa.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre održat će se 4.5.2021. za sve SMS poruke pristigle tijekom čitavog trajanja nagradne igre od 05. travnja do 30. travnja 2021. godine (uključivo).

Priređivač će objaviti imena dobitnika na web adresi www.nestle.hr u roku od osam (8) dana od nagradnog izvlačenja te je u obavezi u pisanom obliku obavijestiti sve dobitnike o dobivenoj nagradi u roku osam (8) dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri svaki dobitnik nagrade pristaje da se javno objavi njegovo ime i prezime i mjesto stanovanja poslani u SMS poruci. Prilikom dodjele nagrada dobitnici i Priređivač mogu biti fotografirani, a te fotografije mogu biti objavljene u medijima na što dobitnik pristaje sudjelovanjem u nagradnoj igri.

Priređivač će telefonski obavijesti o osvojenoj nagradi i preuzimanju iste a u slučaju da to nije moguće pisana obavijest će biti poslana dobitnicima preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od osam dana od pojedinog izvlačenja. Priređivač će poslati ostale nagrade dobitnicima na kućnu adresu poštom ili kurirskom dostavom.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba obavezno predočiti osobnu iskaznicu i valjan, originalan račun na kojem je naznačena kupnja minimalno neka od dva Nestlé proizvoda koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri iz trgovina Konzum na području Republike Hrvatske. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba potpisati izjavu o preuzimanju nagrade, čime prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku.

Sudionici nagradne igre moraju čuvati račun do kraja nagradne igre. Nagrada se može preuzeti samo uz predočenje valjanog, originalno izdanog računa, poslanog u SMS poruci dobitnika. Nikakvi drugi predmeti osim računa neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Za detaljna pravila Kit Kat i Lion nagradne igre kliknite OVDJE

 

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE