Oglasi
Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraSlatkiši i grickaliceManner nagradna igra: Manner kupi i električni romobil pokupi!

Manner nagradna igra: Manner kupi i električni romobil pokupi!

Oglasi

Trajanje:

Manner nagradna igra traje od od 15.4.2024. do 12.5.2024. na odabranim prodajnim mjestima tvrtke Narodni trgovački lanac d.o.o. na području Republike Hrvatske koje u ponudi imaju Manner proizvode

Nagrade:

  • 3 x Električni romobil Segway E2E, pojedinačne vrijednosti 290,00 €
  • 35 x Manner poklon iznenađenja, pojedinačne vrijednosti 35,50 €

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici tvrtke New Level d.o.o. niti članovi njihove uže obitelji.

Oglasi

Kako sudjelovati?

  1. Za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu NTL području Republike Hrvatske kupite bilo koji Manner proizvoda
  2. Broj računa prijavite slanjem SMS-a sadržaja: MANNER, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60777. Cijena SMS poruke je 0,32 €, PDV uključen.
  3. Sačuvajte račun

NTL prodajna mjesta

Prodajna mjesta NTL-a pogledajte na stranici www.ntl.hr/prodajna-mjesta

Napomene:

  • Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade.
  • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput.
  • U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
  • Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada bit će održano 13.5.2024. u prostorijama priređivača.

Izvlačenje dobitnika će biti provedeno uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni uz pomoć računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Objava dobitnika

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internetskoj stranici www.level.hr.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik ne može osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici.

Oglasi

Pravila

Za detaljna pravila posjetite www.level.hrOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x