Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Mars nagradna igra traje od 11.11.2019. do uključivo 10.12.2019. i provodi u svim trgovinama SPAR i INTERSPAR na području Republike Hrvatske.

Nagrade su:
4x Apple iPhone XR 64GB
8x Apple Watch Series 5 GPS
50x Spar poklon kartica u vrijednosti 500 Kn
50x Spar poklon kartica u vrijednosti 250 Kn
50x Mars poklon paket

U nagradnoj igri mogu sudjelovati fizičke osobe starije od 16 godina, koji su građani Republike Hrvatske. Maloljetne osobe (od 16 do 18 godina) u nagradnoj igri smiju sudjelovati samo uz pismenu suglasnost roditelja ili zakonskih zastupnika.

U nagradnoj igri može sudjelovati pojedinac koji za vrijeme trajanja nagradne igre na broj 60054 pošalje SMS s ključnom riječi MARS i brojem računa na kojem je vidljiva kupnja jednog ili više proizvoda tvrtke MARS (Orbit, Airwaves, 5gum, Hubba Bubba, Wrigley, Skittles, M&M, Snickers, Twix, Mars, Milky way, Bounty, Cesar, Sheba, Perfect Fit, Frolic, Pedigree, Whiskas, Dreamies, Chappi, Kitkat, Catsan, Maltesers, Uncle Bens i Dolmio) minimalne ukupne vrijednosti 20,00 Kn (primjer: »MARS 24321121«). Cijena SMS poruke poslane na broj 60054 iznosi 2,40 kn (PDV uključen). Operator SMS usluge: SKYNET Telekomunikacije d.o.o.. Za sve informacije o nagradnoj igri zainteresirani se mogu informirati pozivom na telefonski broj 072 888 888.
Svaki pojedini račun može se upotrijebiti samo jednom. U slučaju da je račun s istim brojem ponovo poslan SMS-om od strane iste ili druge osobe, SMS će se proglasiti nevažećim. Originalni račun (dokaz o kupovini) treba čuvati do kraja nagradne igre i pokazati ga kod preuzimanja nagrade.

Ždrijeb nagrađenih bit će 11.12.2019. Skupa će biti izvučeno 162 dobitnika nagrada odnosno nagrađenih. Ždrijeb će biti proveden elektronički u sjedištu organizatora u prisutnosti tročlane komisije. Podatci nagrađenih bit će objavljeni na web-stranici www.mars-nagradjuje.net najkasnije u roku od sedam (7) radnih dana od provedenog ždrijeba. Izvučeni će o nagradi biti obaviješteni od strane organizatora putem telefona na telefonski broj s kojeg je bila poslana SMS poruka s brojem računa. Nagrađenima će nagrade biti poslane poštom. Trošak dostave poštom platit će organizator nagradne igre. Za detaljna pravila kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi