Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nagradna igra “S Večernjim na krstarenje” počinje 2. listopada 2017. kada će u svakom primjerku nacionalnog izdanja Večernjeg lista biti objavljen nagradni kupon, a traje do 5. listopada 2017.

Nagradni fond sastoji se od: – 1x krstarenje za dvoje u vrijednosti od 12.140 kuna

Od ponedjeljka 2. listopada 2017. do srijede 4. listopada 2017. će svakog dana u Večernjem listu biti objavljen po jedan nagradni kupon U četvrtak, 5. listopada, bit će objavljen i džoker kupon. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koji tijekom trajanja nagradne igre kupe Večernji list, izrežu i sakupe ukupno 3 različita nagradna kupona (ili 2 različita nagradna kupona i džoker kupon). Tako sakupljena 3 kupona čitatelji – kupci trebaju ispuniti sa osobnim podacima (ime, prezime, telefon i adresa, e-mail nije obavezan) i poslati na adresu: Večernji list d.o.o. „Za nagradnu igru – «S Večernjim na krstarenje» p.p. 933 10001 Zagreb Pošiljke sa 3 ispravno ispunjena kupona trebaju stići najkasnije do 12. listopada 2017. u 18h kako bi sudjelovale u izvlačenju.

Javno izvlačenje dobitnika će biti održano u prostorijama Večernjeg lista 13. listopada 2017. u 14 sati. Izvući će se 1 dobitnik slučajnim odabirom. Tročlana komisija nadzire izvlačenje nagrada te o tijeku javnog izvlačenja vode zapisnik. Svi nagradni kuponi podložni su provjeri.

Dobitnik nagradne igre «S Večernjim na krstarenje» bit će objavljen u Večernjem listu u roku od 14 dana od izvlačenja.Najnovije nagradne igre

Oglasi