Oglasi
Oglasi
NaslovnicaIzdvojenoNescafe nagradna igra: Uživaj uz NESCAFÉ i vidi svijeta, DUBAI te čeka!

Nescafe nagradna igra: Uživaj uz NESCAFÉ i vidi svijeta, DUBAI te čeka!

Oglasi

Trajanje:

Nescafe nagradna igra traje od 02.11.2023. godine u 00:00 sati do 03.12.2023. godine 23:59 sati (uključivo),

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 1 x PUTOVANJE U DUBAI ZA DVIJE OSOBE u vrijednosti 9.994,88 € / 75.306,42 kn (PDV uključen) u aranžmanu putničke agencije Me Et Me d.o.o.* i Premium Visa Gold kartica PBZ Carda d.o.o. s raspoloživim iznosom potrošnje od 2.000,00 € / 15.069,00 kn. Kartica će biti iskoristiva u roku od jedne godine od izdavanja.
 • Ostale nagrade:
  • 10 x Konzum poklon kartica u vrijednosti 100,00 € / 753,45 kn

Aranžman putovanja putničke agencije Me Et Me D.o.o. uključuje:

 • povratni let (Zagreb/Dubai/Zagreb),
 • 5 noćenja u hotelu 5* sa doručkom i večerom,
 • izlete u organizaciji agencije

*dobitnik ima mogućnost u dogovoru sa agencijom zamijeniti aranžman za drugi do ukupne vrijednosti aranžmana za Dubai kako je gore navedeno, bez prava na isplatu novčane razlike u slučaju razlike u cijeni između ponuđenog i izabranog aranžmana.

Oglasi
Oglasi

Priređivač nagradne igre

Nestlé Adriatic društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, sa sjedištem na adresi Avenija Većeslava Holjevca 40, 10 010 Zagreb, OIB: 00183562417

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača Nestlé Adriatic i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Nescafe proizvodi uključeni u nagradnu igru

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi i sva promotivna pakiranja proizvoda iz asortimana robnih marki NESCAFÉ:

 • NESCAFÉ Classic
 • NESCAFÉ Crema
 • NESCAFÉ 3in1
 • NESCAFÉ 2in1
 • NESCAFÉ Gold
 • NESCAFÉ Gold Cappuccino
 • NESCAFÉ Cappuccino
 • NESCAFÉ Gold Espresso
 • NESCAFÉ Gold Crema
 • NESCAFÉ Ready to drink Barista Style
 • NESCAFÉ Dolce Gusto

Kako sudjelovati?

 1. Kupite bilo koji od proizvoda koji su uključeni u nagradnu igru i navedeni su u pravilima (jedan ili više) u minimalnoj vrijednosti 3,00 € / 22,60 kn (PDV uključen) vidljivoj na istom računu, u bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Konzum u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre
 2. Prijavite se za sudjelovanje na jedan od dva načina:
  • Slanjem SMS poruke sa sljedećim podacima:
   NESCAFE, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja na broj 60777. npr. (NESCAFE, 36926/3200/62, Iva Ivančić, Avenija Većeslava Holjevca 40, 10010, Zagreb).
   Cijena slanja SMS poruke iznosi 0,32 € / 2,40 kn (PDV uključen)
   ili
  • Ispunjavanjem internet obrasaca na www.nestle.hr upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te kontakt broja mobitela ili telefona
 3. Sačuvajte račun

Napomene:

 • Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.
 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten odnosno prijavljen za ovu nagradnu igru samo jednom.
 • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe (s istog ili drugog broja mobilnog telefona) takva prijava putem SMS-a bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir za izvlačenje nagrade.
 • Sudionik mora čuvati originalan račun sve do izvlačenja svih nagrada jer će isti morati prezentirati Priređivaču na prvi poziv u slučaju osvajanja neke od nagrada.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrade će se održati 04.12.2023. za sve SMS poruke i prijave putem web obrasca pristigle tijekom čitavog trajanja nagradne igre od 02. studenog do 03. prosinca 2023. godine (uključivo). Izvlačenje dobitnika nagrade održat će se u sjedištu Priređivača nagradne igre u Zagrebu, pod nadzorom tročlane komisije.

Prvo će se izvući 1 dobitnik glavne nagrade, a zatim 10 dobitnika Konzum poklon kartica.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena.

Objava dobitnika

Imena dobitnika nagrada biti će objavljena na internet stranici www.nestle.hr u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja.

Oglasi
Oglasi

Obavještavanje dobitnika

Priređivač u pisanom obliku obavijestiti sve dobitnike o dobivenoj nagradi u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Priređivač će telefonski komunicirati obavijest o primitku i preuzimanju nagrade, a u slučaju da to nije moguće pisana obavijest će biti poslana dobitnicima preporučenom poštom s povratnicom na kućnu adresu u roku od 8 dana od pojedinog izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će se poslati dobitnicima na kućnu adresu poštom ili kurirskom dostavom.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba obavezno predočiti osobnu iskaznicu i valjan, originalan račun na kojem je naznačena kupnja nekog od Nestlé proizvoda koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri iz trgovina Konzum na području Republike Hrvatske. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik treba potpisati izjavu o preuzimanju nagrade, čime prestaju sve obveze Priređivača prema dobitniku.

Dobitnik treba preuzeti nagradu najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnik ne podigne svoju nagradu u navedenom roku, priređivač ga je dužan ponovno u roku od 8 dana od isteka gornjeg roka obavijestiti o dobitku te odrediti naknadni rok za podizanje nagrade, koji ne može biti kraći od osam dana niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.

Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač je dužan popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Pravila i prijava

Za prijavu putem web stranice i detaljna pravila posjetite www.nestle.hr

Oglasi
Oglasi


OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x