NaslovnicaIzdvojenoNestle nagradna igra 2021: S prirodom se spoji i električni romobil osvoji!

Nestle nagradna igra 2021: S prirodom se spoji i električni romobil osvoji!

Nestle nagradna igra 2021 provodi se u periodu od 12.4.2021. godine do 16.5.2021. godine (uključivo), a odnosi se na sve prodavaonice trgovačkog lanca Spar na području Republike Hrvatske na kojima su dostupni za kupnju proizvodi uključeni u nagradnu igru.

Nagradni fond uključuje:
50 x XIAOMI Mi 1S Electric Scooter električni romobil i jedna kaciga T’nB Urban Moov L (vrijednost pojedinačnog paketa – nagrade koja obuhvaća električni romobil i kacigu je 3.549,98 kn (PDV uključen), odnosno za 50 paketa ukupno 177.499,00 kn, PDV uključen)
20 x Spar/Interspar poklon kartica u vrijednosti 1.000 kn
(20 pojedinačnih poklon bonova, svaki u vrijednosti 1.000,00 kn)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika priređivača i članova njihove uže obitelji, te zaposlenika i članova uže obitelji bilo koje druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju, odnosno provedbi ove nagradne igre.

Za sudjelovanje je potrebno kupiti bilo koji Nestle proizvod koji je uključen u nagradnu igru u bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Spar u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre i prijaviti se na jedan od dva načina:
1. Poslati SMS sa sljedećim podacima:
NESTLE, broj računa na kojemu je zabilježena kupnja, ime i prezime, adresa stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na broj 60221.
Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen).
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenog preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.
ili
2. Ispuniti Internet obrazac na www.nestle.hr upisivanjem broja računa, imena i prezimena, adrese stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) te kontakt broja mobitela ili telefona.

U nagradnu igru uključeni su svi proizvodi i sva promotivna pakiranja proizvoda iz asortimana robnih marki NESCAFÉ, NESCAFÉ DOLCE GUSTO (osim STARBUCKS by NESCAFÉ DOLCE GUSTO i STARBUCKS by NESPRESSO kapsula za kavu koji su izričito isključeni iz asortimana koji sudjeluje u ovoj nagradnoj igri), NESQUIK, KIT KAT, LION, MAGGI, THOMY, AFTER EIGHT, NESTLE DESSERT, SMARTIES, PURINA, NAN i NESTLÉ DJEČJA HRANA (osim proizvoda iz asortimana NAN OPTIPRO 1, NAN COMFORTIS 1 i NAN HA PRO EXPERT, koji su izričito isključeni iz asortimana koji sudjeluje u ovoj nagradnoj igri), CHEERIOS, CINI MINIS, COOKIE CRISP, CORN FLAKES, CHOCAPIC, LION, NESQUIK, FITNESS žitne pahuljice za doručak te CHOCAPIC, LION, NESQUIK, MUSLI i FITNESS žitne pločice za doručak

Svaki pojedini račun može biti prijavljen odnosno iskorišten za ovu nagradnu igru samo jednom. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe, takva prijava putem SMS-a ili web obrasca bit će nevažeća te se neće uzeti u obzir prilikom izvlačenja nagrada. Sudionik mora čuvati originalan račun sve do izvlačenja svih nagrada jer će isti morati prezentirati Priređivaču na prvi poziv u slučaju osvajanja neke od nagrada.

Izvlačenje svih dobitnika nagrada održat će se 18. svibnja 2021. za sve SMS poruke i prijave putem web obrasca pristigle tijekom čitavog trajanja nagradne igre od 12. travnja 2021 do 16. svibnja 2021. godine (uključivo). Prvo će se izvući 50 dobitnika nagrade jedan električni romobila i kaciga, a nakon toga 20 dobitnika jedne Spar/Interspar poklon kartice u vrijednosti od 1.000 kn.

Imena dobitnika biti će objavljena na stranici adresi www.nestle.hr u roku od 8 dana od nagradnog izvlačenja. Dobitnici će u pisanom obliku biti obaviješteni o dobivenoj nagradi u roku 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Nestle nagradna igra 2021 počinje 12.4.2021, a za detaljna pravila i prijavu kliknite OVDJE

 

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE