NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojNjuškalo nagradna igra: PayProtect nagrađuje!

Njuškalo nagradna igra: PayProtect nagrađuje!

Trajanje:

Nagradna igra Njuškala počinje 13.11.2023. u 00.00.00 i traje do 12.12.2023. u 23.59.59.

Nagrade:

 • 1 x Xiaomi Electric Scooter 4 Pro u vrijednosti od 649 €
 • 1 x BERGAMONT E-REVOX 4 u vrijednosti od 2.325,30 €
 • 1 x voucher za Earthbound™Eco sneakers u vrijednosti od 300 eura

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 18 godina osim zaposlenika priređivača i članova njihove uže obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre te supružnici i djeca) i Njuškalo Technology d.o.o. koje osigurava tehničku provedbu nagradne igre i članova njihovih užih obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre, supružnici i djeca).

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

 1. Biti registrirani korisnik Njuškalo oglasnika www.njuskalo.hr
 2. U razdoblju trajanja nagradne igre uspješno započeti i završiti barem 1 transakciju kupovine koristeći uslugu za sigurno trgovanje na Njuškalu – PayProtect

Više o PayProtect pročitajte na stranici www.njuskalo.hr/?ctl=help&section_id=34

Napomena

 • Uspješno završena transakcija znači da je kupljeni predmet uspješno isporučen kupcu te je prodavaču uplaćen novac za predmet transakcije od strane Njuškala u roku trajanja nagradne igre.
 • Kupci se mogu prijaviti za sudjelovanje isključivo potvrdom da žele sudjelovati u nagradnoj igri, putem Njuškalo sučelja koristeći PayProtect uslugu nakon što su poslali inicijalnu ponudu.
 • Moguće je dati suglasnost za sudjelovanje u nagradnoj igri za jednu ili više završenih PayProtect transakcija u razdoblju trajanja nagradne igre.

Izvlačenje dobitnika

Nagradno izvlačenje odvijat će se metodom slučajnog odabira 20. prosinca 2023. godine.
Javno izvlačenje nagrada obavit će se u poslovnim prostorijama Priređivača na adresi u Zagrebu, M. Miholića 2. Prisustvovat će mu tročlano povjerenstvo koje čine dva predstavnika Priređivača i jedan predstavnik društva Njuškalo Technology d.o.o.

Objava dobitnika

Priređivač će obavijestiti dobitnike nagrada o osvojenoj nagradi pisanim putem na e-mail adresu korisničkog računa s kojim je sudjelovao u nagradnoj igri i telefonskim putem na broj telefona kojeg su naveli prilikom prikupa podataka za dostavu u sklopu PayProtect usluge, radi potvrde podataka za dostavu i dogovora oko dostave nagrade dobitniku na njegovu adresu, i to u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Preuzimanje nagrada

Priređivač će dobitnika nazvati s broja telefona korisničke podrške 01 6500 953. Dobitniku nagrade ista se dostavlja od strane Priređivača u roku od 60 dana od dana primitka obavijesti dobitnika o njegovoj adresi radi moguće dostave osvojene nagrade. Nagrada se šalje na adresu dobitnika o kojoj je dobitnik obavijestio Priređivača telefonskim putem, na trošak Priređivača, putem dostavne službe koju je Priređivač odredio.
Kao dokaz preuzimanja nagrade Priređivač će koristiti poštansku povratnicu i dostavnu prijevoznicu te priloženi Sporazum o preuzimanju nagrade kao dokaz. U trenutku preuzimanja nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Napomena za dobitnike

 • Ako dobitnik ne može preuzeti nagradu i telefonskim putem obavijestio je priređivača, priređivač će u narednih 8 dana obavijestiti ga o dobitku i odrediti naknadni rok za preuzimanje (8-15 dana).
 • Ako dobitnik ni tada ne podigne nagradu, gubi pravo na nju.
 • Ako dobitnik ne može osobno preuzeti svoju nagradu, može je za dobitnika preuzeti ovlaštena osoba uz predočenje identifikacijske isprave i odgovarajućeg pisanog ovlaštenja dobitnika (specijalna punomoć dobitnika ovjerena od javnog bilježnika).

Pravila

Za sudjelovanje posjetite blog.njuskalo.hr/novosti/kupuj-uz-payprotect-i-sudjeluj-u-nagradnoj-igri

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x