Oglasi
NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojNjuškalo nagradna igra: PayProtect nagrađuje!

Njuškalo nagradna igra: PayProtect nagrađuje!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Nagradna igra Njuškala počinje 13.11.2023. u 00.00.00 i traje do 12.12.2023. u 23.59.59.

Nagrade:

 • 1 x Xiaomi Electric Scooter 4 Pro u vrijednosti od 649 €
 • 1 x BERGAMONT E-REVOX 4 u vrijednosti od 2.325,30 €
 • 1 x voucher za Earthbound™Eco sneakers u vrijednosti od 300 eura

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 18 godina osim zaposlenika priređivača i članova njihove uže obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre te supružnici i djeca) i Njuškalo Technology d.o.o. koje osigurava tehničku provedbu nagradne igre i članova njihovih užih obitelji (roditelji, braća i sestre, polubraća, polusestre, supružnici i djeca).

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

Oglasi
 1. Biti registrirani korisnik Njuškalo oglasnika www.njuskalo.hr
 2. U razdoblju trajanja nagradne igre uspješno započeti i završiti barem 1 transakciju kupovine koristeći uslugu za sigurno trgovanje na Njuškalu – PayProtect

Više o PayProtect pročitajte na stranici www.njuskalo.hr/?ctl=help&section_id=34

Napomena

 • Uspješno završena transakcija znači da je kupljeni predmet uspješno isporučen kupcu te je prodavaču uplaćen novac za predmet transakcije od strane Njuškala u roku trajanja nagradne igre.
 • Kupci se mogu prijaviti za sudjelovanje isključivo potvrdom da žele sudjelovati u nagradnoj igri, putem Njuškalo sučelja koristeći PayProtect uslugu nakon što su poslali inicijalnu ponudu.
 • Moguće je dati suglasnost za sudjelovanje u nagradnoj igri za jednu ili više završenih PayProtect transakcija u razdoblju trajanja nagradne igre.

Izvlačenje dobitnika

Nagradno izvlačenje odvijat će se metodom slučajnog odabira 20. prosinca 2023. godine.
Javno izvlačenje nagrada obavit će se u poslovnim prostorijama Priređivača na adresi u Zagrebu, M. Miholića 2. Prisustvovat će mu tročlano povjerenstvo koje čine dva predstavnika Priređivača i jedan predstavnik društva Njuškalo Technology d.o.o.

Oglasi

Objava dobitnika

Priređivač će obavijestiti dobitnike nagrada o osvojenoj nagradi pisanim putem na e-mail adresu korisničkog računa s kojim je sudjelovao u nagradnoj igri i telefonskim putem na broj telefona kojeg su naveli prilikom prikupa podataka za dostavu u sklopu PayProtect usluge, radi potvrde podataka za dostavu i dogovora oko dostave nagrade dobitniku na njegovu adresu, i to u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Preuzimanje nagrada

Priređivač će dobitnika nazvati s broja telefona korisničke podrške 01 6500 953. Dobitniku nagrade ista se dostavlja od strane Priređivača u roku od 60 dana od dana primitka obavijesti dobitnika o njegovoj adresi radi moguće dostave osvojene nagrade. Nagrada se šalje na adresu dobitnika o kojoj je dobitnik obavijestio Priređivača telefonskim putem, na trošak Priređivača, putem dostavne službe koju je Priređivač odredio.
Kao dokaz preuzimanja nagrade Priređivač će koristiti poštansku povratnicu i dostavnu prijevoznicu te priloženi Sporazum o preuzimanju nagrade kao dokaz. U trenutku preuzimanja nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Napomena za dobitnike

 • Ako dobitnik ne može preuzeti nagradu i telefonskim putem obavijestio je priređivača, priređivač će u narednih 8 dana obavijestiti ga o dobitku i odrediti naknadni rok za preuzimanje (8-15 dana).
 • Ako dobitnik ni tada ne podigne nagradu, gubi pravo na nju.
 • Ako dobitnik ne može osobno preuzeti svoju nagradu, može je za dobitnika preuzeti ovlaštena osoba uz predočenje identifikacijske isprave i odgovarajućeg pisanog ovlaštenja dobitnika (specijalna punomoć dobitnika ovjerena od javnog bilježnika).

Pravila

Za sudjelovanje posjetite blog.njuskalo.hr/novosti/kupuj-uz-payprotect-i-sudjeluj-u-nagradnoj-igri

Oglasi

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x