Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaNova hrvatska banka: S online bankarstvom MINT@Nova do nagrada

Nova hrvatska banka: S online bankarstvom MINT@Nova do nagrada

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Nova hrvatska banka organizira nagradnu igru u periodu od 20.02.2023. godine u 00:00:00 sati do 20.04.2023., zaključno do 23:59 sati.

Nagrade:

  • 1 nagrada:1 x Apple iPhone 14 Pro Max, 256GB, Space Black. Nagrada je u iznosu od 1.737,50 eura (13.091,19 kuna.)
  • 2 nagrada: 1 x Samsung Galaxy Z Flip 4, 6.7“, Octa-core, 256GB/8GB, 12MP+12MP/10MP, Android 12, sivi. Nagrada je u iznosu od 1.062,50 eura (8.005,41 kuna).
  • 3 do 102. nagrada: 2 Mueller darovne kartice, svaka u vrijednosti 9,95 eura (75 kuna).

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

  • Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri i pravo na nagradu automatski ostvaruju sve fizičke osobe klijenti Nove hrvatske banke d.d. u Republici Hrvatskoj koji su postojeći ili novi korisnici MINT@Nova online bankarstva.
  • U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača uključujući i njihovu užu obitelj (roditelji, supružnici, djeca, braća i sestre) kao i svi oni koji osobno sudjeluju u pripremi nagradne igre odnosno izvlačenja nagrada.

Kako sudjelovati?

U nagradnu igri se automatski uključuju sve osobe koje naprave najmanje ukupno 10 platnih transakcija u minimalnom iznosu 10 eura po pojedinačnoj transakciji i/ili transakcija podjele na rate kupovine učinjene debitnom ili kreditnom karticom putem MINT@Nova online bankarstva.

Izvlačenje dobitnika

Dobitnici će biti izvučeni elektronskim putem pomoću računala, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje nagrada održat će se u prostorijama priređivača (nova hrvatska banka d.d., Varšavska ulica 9, Zagreb), dana 25. travnja 2023. godine.

Oglasi

Objava dobitnika

Rezultati izvlačenja bit će objavljeni na mrežnim stranicama priređivača
(www.novahrvatskabanka.hr).Dobitnici će biti pismeno ili telefonski obaviješteni o osvojenoj nagradi najkasnije osam dana od dana izvalčenja.

Oglasi

Preuzimanje nagrada

Prva i druga nagrada će dobitnici preuzeti u najbližoj poslovnici nove hrvatske banke, a nagrade od 3. do 102. bit će dobitnicima dostavljene poštom na kućnu adresu. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi.

Pravila

Za detaljna pravila posjetite OVDJE.OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x