NaslovnicaDobitnici nagradne igrePAN-PEK nagradna igra 2021: PAN-PEK i Franck nagrađuju

PAN-PEK nagradna igra 2021: PAN-PEK i Franck nagrađuju

[vc_message]Popis dobitnika Pan_pek nagradne igre po tjednim izvlačenjima možete pronaći OVDJE[/vc_message]

PAN-PEK nagradna igra traje od 15. ožujka 2021. do 05. travnja 2021. na svim PAN-PEK prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od sljedećih nagrada:
15 x Električni romobil Xiaomi Mi Electric Scooter 1S, svaki u vrijednosti od 2770,15 kuna
(svaki tjedan se dijeli 5 nagrada)

U Pan-Pek nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe osim zaposlenika priređivača, tvrtke New Level d.o.o., te povezanih tvrtki koje sudjeluju u aktivaciji Franck d.d. i Franck Snogoo d.o.o. kao ni članovi njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?
1. Za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem PAN-PEK prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske potrebno je napraviti kupnju u iznosu od najmanje 20 kn pri čemu je kupljen najmanje jedan napitak Franck i/ili Franck Snogoo kavA.
2. Broj računa potrebno je prijaviti ispunjavanjem obrasca na stranici nagradne igre www.panpek.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj, mjesto, kontakt broj mobitela i e-mail adresu)

Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Sva izvlačenja nadzirat će tročlana komisija te će se o izvlačenju voditi zapisnik.
Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se u prostorijama priređivača prema sljedećem rasporedu:
22.3.2021. – za prijave primljene od 15.3.2021. do 21.3.2021. izvući će se 5 dobitnika
29.3.2021. – za prijave primljene od 22.3.2021. do 28.3.2021. izvući će se 5 dobitnika
6.4.2021. – za prijave primljene od 29.3.2021. do 05.4.2021. izvući će se 5 dobitnika

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Dobitnici će o osvojenoj nagradi biti obaviješteni u roku od osam dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Dobitnici će nagradu moći preuzeti u odabranoj poslovnici PAN-PEK-a nakon dogovora s priređivačem nagradne igre. Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti.

Za detaljna pravila Pan Pek nagradne igre i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE