NaslovnicaDobitnici nagradne igreP&G nagradna igra 2021 za automobil KIA RIO

P&G nagradna igra 2021 za automobil KIA RIO

Trajanje:

P&G nagradna igra uz Gillette, Gillette Venus, Head & Shoulders, Herbal Essences, Old Spice, Oral-B i Pantene traje u periodu od 1.11.2021. do 31.12.2021. godine

Dobitnici

Dobitnici P&G nagradne igre su navedeni OVDJE

Nagrade:

1 x automobil KIA RIO vrijednosti 101.899,00 kn (PDV uključen)

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava priređivača, administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Način sudjelovanja

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji kupe u jednoj kupovini na jednom računu bilo koji darovni komplet Gillette, Gillette Venus, Head & Shoulders, Herbal Essences, Old Spice, Oral-B ili Pantene, u bilo kojem KONZUM prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je napraviti prijavu na jedan od dva načina:

1) poslati SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060:
• auto, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
(Npr.: auto, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)
Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).

ili

2) prijaviti se na internetskoj stranici www.nagradne.hr pod igru „Uparkiraj darove, odvezi Kiu Rio“ te upisati:
ključna riječ: auto, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja (Npr.: auto, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

Napomene:

U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima, ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen

Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća

Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom

Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora

Izvlačenje i objava dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika održati će se 11. siječnja 2022. u 10 sati u službenom sjedištu administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

Imena dobitnika bit će objavljena u roku 15 dana od dana izvlačenja na www.nagradne.hr.

Dostava nagrada

Izvučenog će dobitnika o dobitku obavijestiti Administrator pismeno u roku od osam dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.

Dobitnik treba surađivati s administratorom u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije.

Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Nagrade će biti dostavljene u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište Administratora, Administrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku osam dana od dana kada je nagrada vraćena Administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od deset dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Kao dokaz preuzimanja nagrade administrator će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade, a u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem fax-a, e-maila ili pošte) administrator će koristiti poštansku povratnicu i/ili dostavnu prijevoznicu kao dokaz.

Pravila

Nova P&G nagradna igra 2021 povodom blagdana traje do 31.12.2021., a za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE