NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDeterdženti i sredstva za čišćenjeP&G nagradna igra - Ariel, Jar, Always,...: Isplati se misliti zeleno

P&G nagradna igra – Ariel, Jar, Always,…: Isplati se misliti zeleno

Trajanje:

P&G nagradna igra traje od 20.6.2022. do 30.8.2022. godine u Konzumu.

Nagrade:

 • 3 x potrošačka kartica Premium Visa Gold izdavatelja PBZ Carda s raspoloživim iznosom potrošnje 25.000 kn*
 • 40 x poklon paket P&G-jevih proizvoda u vrijednosti 500 kn
 • 50 x smoothie maker Tefal Fresh&Go

*potrošačka kartica izdavatelja PBZ Carda u vrijednosti 25.000,00 kuna koja isključivo može biti korištena za kupovinu proizvoda i usluga na svim prodajnim mjestima koja kao sredstvo plaćanja prihvaćaju Premium Visa Gold potrošačku karticu. Potrošačka kartica izdavatelja PBZ Carda ne može biti korištena za podizanje gotovog novca na bankomatima i ista se ne može dopuniti dodatnim novčanim iznosom. Potrošačka kartica izdavatelja PBZ Carda ne može biti zamijenjena za novac.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Sudionici nagradne igre mogu biti sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava priređivača,administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Kako sudjelovati?

Za ostvarivanje prava na sudjelovanje potrebno:

 1. Kupiti u jednoj kupovini na jednom računu bilo koja 2 proizvoda P&G-jevih robnih marki: Pantene, Head&Shoulders, Gillette Venus, Gillette, Old Spice, Oral-B, Lenor, Jar, Pampers, Always, Tampax, Ariel, AmbiPur, Naturella, Herbal Essences, Swiffer, Secret, Mr. Proper, Aussie u bilo kojem KONZUM prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.
 2. Prijaviti se za sudjelovanje u nagradnoj igri, na jedan od dva načina:
  • Slanjem SMS poruke sljedećeg sadržaja na broj 60060:
   zeleno, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
   (Npr.: zeleno, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)
   Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).
   ili
  • Prijavom na internetskoj stranici nagradne.hr pod igru “Isplati se misliti zeleno” te upisati:
   ključna riječ: zeleno, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
   (Npr.: zeleno, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

Napomene:

 • U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima, ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen.
 • Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.
 • Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.
 • Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 7.9.2022. u 11:00h u službenom sjedištu Administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

Objava dobitnika

Imena dobitnika bit će objavljena u roku 15 dana od dana izvlačenja na www.nagradne.hr

Dostava i isporuka nagrada

Administrator će izvučene dobitnika obavijestiti o osvojenim nagradma pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.

Dobitnik će surađivati s administratorom u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije.

Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Nagrade se isključivo mogu dostaviti na adresu u RH.

Nagrade će biti dostavljene od strane administratora u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište administratora, administrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od dana kada je nagrada vraćena administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Prijava i pravila P&G nagradne igre

Za prijavu i pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE