P&G: Za 30 godina vjernosti

Trajanje:

P&G nagradna igra traje od 1.9.2022. do 31.10.2022. godine na svim prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske

Nagrade:

10 x potrošačka kartica Premium Visa Gold izdavatelja PBZ Carda s raspoloživim iznosom potrošnje 30.000 kn*

  • potrošačka kartica izdavatelja PBZ Carda u vrijednosti 30.000,00 kuna koja isključivo može biti korištena za kupovinu proizvoda i usluga na svim prodajnim mjestima koja kao sredstvo plaćanja prihvaćaju Premium Visa Gold potrošačku karticu. Potrošačka kartica izdavatelja PBZ Carda ne može biti korištena za podizanje gotovog novca na bankomatima i ista se ne može dopuniti dodatnim novčanim iznosom. Potrošačka kartica izdavatelja PBZ Carda ne može biti zamijenjena za novac.

Potrošačka kartica izdavatelja PBZ Carda u vrijednosti 30.000 kn je iskoristiva u roku od jedne godine od izdavanja.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Kako sudjelovati?

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri se ostvaruje kupovinom na jednom računu bilo koja 3 proizvoda P&G-jevih robnih marki: Pantene, Head&Shoulders, Gillette Venus, Gillette, Old Spice, Oral-B, Lenor, Jar, Pampers, Always, Tampax, Ariel, AmbiPur, Naturella, Herbal Essences, Swiffer, Secret, Mr. Proper, Aussie , u bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici nakon kupovine proizvoda trebaju:

  1. Poslati SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060: vjernost, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja (Npr.: vjernost, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.) Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).
    ili
  2. Prijaviti se na internetskoj stranici www.nagradne.hr pod igru „Za 30 godina vjernosti“ te upisati: ključna riječ: vjernost, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja(Npr.: vjernost, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

Napomene:

  • U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima, ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen.
  • Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.
  • Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 4.11.2022. u 10:00h u službenom sjedištu administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

Objava dobitnika

Imena dobitnika bit će objavljena u roku 15 dana od dana izvlačenja na www.nagradne.hr.

Dostava i isporuka nagrada

Izvučenog će dobitnika o dobitku obavijestiti administrator pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.

Nagrade se isključivo mogu dostaviti na adresu u RH.

Nagrade će biti dostavljene od strane administratora u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište administratora, administrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od dana kada je nagrada vraćena administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Pravila i prijava

Za prijavu putem web stranice i detaljna pravila posjetite www.nagradne.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE