NaslovnicaBesplatne nagradne igrePodravka nagradni natječaj: Vegeta Maestro - Paprena ljubav

Podravka nagradni natječaj: Vegeta Maestro – Paprena ljubav

Nagradni natječaj Podravke traje od 25. siječnja 2021 do 14. veljače 2021. godine u 23:59 sata na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond uključuje:
1 x iPhone 11 + Vegeta Maestro poklon paket
10 x Vegeta Maestro poklon paketa

U Nagradnom natječaju pravo sudjelovanje imaju svi građani stariji od 18 godina s
prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju zainteresirani sudionik treba na stranici https://www.zaciniinspiracije.hr/ napisati i dizajnirati pismo voljenoj osobi te ju na taj način pozvati na večeru uz jelo pripremljeno s Vegeta Maestro crnim paprom. Pismo može sadržavati maksimalno 300 znakova.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo
jednom.

Dobitnike odabire i nagrađuje stručni žiri Podravke. U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 14. veljače 2021. godine u 23:59 h. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz propisani člankom 4. pravila nagradnog natječaja.

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na https://www.zacini-inspiracije.hr/  26. veljače 2021. godine. Objavljeni popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime i mjesto stanovanja.
Ukoliko se bilo koji od dobitnika ne javi u roku od osam dana, priređivač će kontaktirati drugog sudionika (rezervni dobitnik) koji se prijavio na nagradni natječaj i zadovoljio sva pravila natječaja.

Dobitnici će pakete dobiti dostavom na kućnu adresu i to najkasnije 45 radnih dana od dana objave rezultata nagradnog natječaja.

Za pravila i sudjelovanje u nagradnom natječaju kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE