NaslovnicaBesplatne nagradne igrePodravka natječaj: Podravka zimnica

Podravka natječaj: Podravka zimnica

Trajanje:

Nagradni natječaj Podravke pod nazivom “Podravka zimnica” se održava od 5.11.2021.do 8.11.2021. godine u 23:59h na području Republike Hrvatske na Facebook stranici Podravka.

Nagrade:

 • Nagradni fond uključuje 10 poklon paketa koji sadrže:
  • Ajvar blagi 690g 1kom
  • Cikla 660g 1kom
  • Krastavci delikates 670g 1kom
  • Miješana salata 660g 1kom
  • Paprika filet 660g 1kom
  • Pekmez od šljiva 660g 1kom

Pravo sudjelovanja

U nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 16 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju potrebno je da sudionici imaju otvoren svoj osobni i važeći Facebook profil. Prijave su moguće samo s pravim imenom i prezimenom odnosno, samo s profilima koji sadrže ime i prezime sudionika. Sudionik koji će eventualno biti odabran kao dobitnik morat će moći dokazati svoj identitet identifikacijskim dokumentom. Ukoliko naziv profila s kojim se prijavio u Nagradni natječaj neće moći dokazati identifikacijskim dokumentom gubi pravo na nagradu nakon čega će biti izabran drugi dobitnik.

Pravo sudjelovanja nemaju zaposlenici priređivača i povezanih društava priređivača, te članovi užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) zaposlenika Priređivača kao ni treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka zapriređivača koji su direktno uključeni u pripremu samog Nagradnog natječaja i izvlačenje odnosno odabir dobitnika.

Način sudjelovanja

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju zainteresirani sudionik treba na Facebook stranici Podravka objaviti komentar ispod objave o nagradnom natječaju do 8.11.2021. godine u 23:59h

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava odnosno komentara, ali može biti nagrađen samo jednom.

Odabir dobitnika nagrade

Odabir dobitnika nagrada obavit će se 9.11.2021. godine.

Dobitnike na temelju kreativnosti prijave odabire stručni žiri Priređivača koji se sastoji od 3 člana. Kriteriji za odabir dobitnika: najkreativnija prijava/odgovor prema mišljenju većine članova žirija.

Objava rezultata

Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na Facebook stranici Podravka dana 09.11.2021. godine. Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime, odnosno naziv profila s Facebooka. Svaki od objavljenih dobitnika je obavezan javiti se u inbox odnosno putem poruke na Facebook stranici Podravka u roku od sedam (7) dana od primitka obavijesti/objave o osvojenoj nagradi te potvrditi svoj identitet identifikacijskim dokumentom. Ukoliko se bilo koji od dobitnika ne javi u navedenom roku, Priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika koji se prijavio na Nagradni natječaj i zadovoljio sva pravila natječaja.

Način i rok preuzimanja nagrada

Dobitnici će nagrade dobiti dostavom na kućnu adresu i to najkasnije 30 radnih dana od dana objave rezultata Nagradnog natječaja. Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 30 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio, Priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti.

Pravila i sudjelovanje

Za detaljna pravila i sudjelovanje kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE