NaslovnicaIzdvojenoPringles nagradna igra: Brko poklanja Playstation 5 i druge nagrade

Pringles nagradna igra: Brko poklanja Playstation 5 i druge nagrade

Pringles nagradna igra traje u Konzumu od 15. studenog 2020. do 15. prosinca 2020.

Nagradni fond uključuje:
5 x PlayStation 5
10 x Konzum kartica vrijednosti 1.000 kuna
50 x Pringles poklon paket

Kako sudjelovati u novoj Pringles nagradnoj igri za PS5?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe na način da kupe bilo koja 2 Pringles proizvoda u pakiranju od 160g, 165g ili 200 na svim Konzum prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske uključujući i Konzum internet trgovinu. Maloljetne osobe mogu u nagradnoj igri sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili skrbnika.

Nakon kupovine je potrebno napraviti prijavu s brojem računa slanjem SMS-a sljedećeg sadržaja: PRINGLES, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
Sve prijave pohranit će se u centralnu bazu podataka iz koje će se izvlačiti dobitnici.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici tvrtke SM Studio Marketing komunikacije d.o.o., Orbico d.o.o. i New Level d.o.o., kao ni članovi njihove uže obitelji.

Izvlačenje dobitnika održat će 16. prosinca 2020. u prostorijama priređivača uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira, a jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na internet stranici www.level.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od osam dana od izvlačenja, a nagradu moraju preuzeti u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE