NaslovnicaBesplatne nagradne igreSamsung natječaj: Dokaži da si PRANK MASTER i osvoji mobitel i druge...

Samsung natječaj: Dokaži da si PRANK MASTER i osvoji mobitel i druge nagrade!

Samsung natječaj traje od 17.6.2021 do 18.7.2021. godine do 23:59 sati, za područje Republike Hrvatske.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
2 x Samsung Galaxy A52
1 x Galaxy Buds Live slušalice
1 x Role, Reign Anax
1 x Skateboard, Globe G1 Hard Luck
20 x Majice

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj na dan početka natječaja izuzev zaposlenika organizatora, Experience TEN d.o.o., Gajeva 28, Zagreb, i zaposlenika tvrtke Xantie d.o.o. kao i članova njihovih užih obitelji.

Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju u skladu sa zakonom. Za sudjelovanje maloljetnika potreban je pristanak roditelja ili zakonskog zastupnika koji će preuzeti nagradu za slučaj da sudionik maloljetnik bude ujedno i dobitnik nagrade.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju sudionici trebaju posjetiti Internet stranicu https://prankgenerator.hr, pokrenuti generator te nakon što dobiju prank (podvalu, izazov), snimiti prank video, objaviti ga na svom osobnom Instagram ili TikTok profilu uz obavezan hashtag #AwesomePrank.

Kako bi sudionici mogli sudjelovati u natječaju i kako bi njihove objave bile vidljive na hashtagu #AwesomePrank, potrebno je da njihovi Instagram i TikTok profili budu javni.

U nagradnom natječaju, dostupno je ukupno 5 prankova (podvala, izazova) te Sudionici mogu na svojim Instagram i/ili TikTok profilima objaviti neograničen broj videa za svaki od zadataka, međutim mogu osvojiti samo jednu nagradu.
Dostupni prankovi (podvale, izazovi) u nagradnom natječaju su sljedeći:
“Vodeni duel”
“Selfie prank”
“Slana šala”
“(Na)opaka fora”
“Neočekivani tuš”

Stručni žiri bira dobitnike koji su se svojom objavom na Instagramu ili TikToku sukladno pravilima prijavile u natječaj i imale najkreativniju prijavu.

Dobitnici nagradnog natječaja bit će objavljeni 28.7.2021. godine u 16:00 sati na Internet stranici https://prankgenerator.hr

Dobitnik će biti obaviješten putem direktne poruke na Instagramu ili TikToku Sudionika, od strane Organizatora najkasnije 7 dana od završetka natječaja. Kako bi preuzeo nagradu, dobitnik je dužan javiti se organizatoru na upit najkasnije u roku od 24h od slanja upita, te poslati svoje osobne podatke (ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona) zbog dogovora o preuzimanju nagrade. Ukoliko se dobitnik ne odazove u navedenom roku, nagradu dobiva Sudionik sa sljedećom najkreativnijom video prijavom prema odluci stručnog žirija.

Nagrada će dobitniku biti uručena slanjem na kućnu adresu. Obveza dobitnika je da organizatoru potvrdi svoj identitet vlastitom osobnom iskaznicom.

Za sudjelovanje i detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE