Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

tisak-nagradna-igra-2016-za-volkswagen-take-up-uz-tisak-foto-usluguTisak nagradna igra 2016 uz Tisak foto uslugu traje do do 18.12.2016 u 23:59 h, odnosno do kraja radnog vremena pojedinog prodajnog mjesta.

Nagradni fond uključuje:
GLAVNA NAGRADA
– Automobil Volkswagen Take up! 1,0
OSTALE NAGRADE
– Trodnevno skijanje za 4 osobe u Austriji, dnevne ski karte + 4 x 1.000 kn na Visa ekesh karticama
– 10 x XXL fotoknjiga
– 50 x foto šalica s mogućnošću individualnog dotiska

Tisak nagradna igra 2016 – kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je da sudionik napravi online i/ili offline narudžbu isključivo iz asortimana Tisak foto usluge, što uključuje izradu fotografija, fotoknjiga i/ili svih ostalih proizvoda iz foto-asortimana u vrijednosti od najmanje 150,00 kn. Online narudžbu moguće je izvršiti putem web stranice foto.tisak.hr, dok je offline narudžbu moguće izvršiti na prodajnim mjestima Tiska koja pružaju Tisak foto uslugu na području Republike Hrvatske.
Narudžba se plaća maloprodajnom mjestu Tiska  te u trenutku preuzimanja iste sudionik dobiva račun i kupon koji je potrebno ispuniti te ga predati prodavaču na prodajnom mjestu Tiska.

Potpisani kupon s ispunjenim podacima (ime, prezime, adresa stanovanja, poštanski broj i mjesto stanovanja, broj mobitela ili telefona, e-mail adresa ) šifrom prodajnog mjesta, brojem računa, brojem paketa i datumom – sudionik predaje prodavaču na maloprodajnom mjestu Tiska. Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u Nagradnoj igri neograničen broj puta isključivo s različitim brojevima računa u
vrijednosti od najmanje 150 kn svaki. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.

Izvlačenje dobitnika će se održati 22. 12. 2016. u prodavaonici Super Konzuma u Zagrebu, Sarajevska cesta 6. Imena dobitnika Nagradne igre bit će objavljena na web stranici foto.tisak.hr u roku od 7 dana nakon izvlačenja. Dobitnici nagrada bit će pismeno obaviješteni o dobivenoj nagradi te mjestu, vremenu i načinu podizanja nagrade u roku
od 8 dana nakon izvlačenja. Za detaljna pravila u PDF-u kliknite OVDJE.Najnovije nagradne igre

Oglasi