NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloTorterie Macaron nagradna igra: Sladoledom do vrijednih nagrada!

Torterie Macaron nagradna igra: Sladoledom do vrijednih nagrada!

Trajanje:

Nagradna igra Torterie Macaron “Sladoledom do slatkih nagrada!” traje od 28.7.2022. do 4.9.2022. na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

  • 1 x mobitel Samsung Galaxy S22 Ultra 6,8″, 12GB/256GB
  • 1 x televizor Samsung Smart TV 65″ LS03A Frame 4K
  • 1 x pametni sat Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm
  • 1 x ENERGY e-romobil m10
  • 1 x Samsung slušalice Buds 2

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja imaju sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj.

Pravu sudjelovanja nemaju djelatnici, vlasnici i uprava priređivača, administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci (supružnici, djeca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko imaju zajedničko prebivalište).

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje je potrebno:

  1. Kupiti bilo koji sladoled Torterie Macaron u bilo kojoj Super Konzum i Maxi prodavaonici na području Republike Hrvatske.
  2. Nakon kupnje, potrebno se prijaviti na web-stranici www.torterie-macaron.com/torterie-macaron-konzum-nagradna-igra/ te ispuniti obrazac i upisati: Broj računa, ime i prezime, adresu (ulica, kućni broj i grad), e-mail, kontakt telefon i datum rođenja

Napomene:

  • Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod
  • Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća
  • U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 13.9.2022. u 11:00 sati u službenom sjedištu administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira.

Imena dobitnika bit će objavljena u roku 15 dana od dana izvlačenja na www.nagradne.hr i na www.torterie-macaron.com

Preuzimanje nagrade

Izvučenog će dobitnika o dobitku obavijestiti administrator pismeno (putem e-mail adrese [email protected]) u roku od osam dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.

Nagrade se isključivo mogu dostaviti na adresu u RH.

Nagrade će biti dostavljene od strane administratora u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište administratora, administrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od dana kada je nagrada vraćena administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavjesti.

Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Pravila

Torterie Macaron nagradna igra traje do 4.9.2022., a za detaljnija pravila posjetite www.torterie-macaron.com/category/slatke-vijesti/

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE