ULTRA GROS nagradna igra započinje 18.11.2019. godine i traje do 31.12.2019. godine (uključivo) i ima samo jedno kolo. Nagradna igra se provodi u maloprodajnim objektima članica društva ULTRA GROS, a to su društva: Bure d.o.o., Decentia d.o.o., Dinova-Diona d.o.o., Djelo d.o.o., Duravit d.o.o., Istarski Supermarketi d.o.o., Jadranka Trgovina d.o.o., TP Varaždin d.o.o. (Kitro), La-vor Trade d.o.o., Lonia d.d., Lorenco d.o.o., Mali Palit d.o.o., Mlin i pekare d.o.o., Patričar d.o.o., Pemo d.o.o., PPK Bjelovar d.d., Prehrana d.d. Ribola d.o.o., Slavonija Bošković d.o.o., Sonik d.o.o., Strahinjčica d.o.o., Trgocentar d.o.o., Trgonom d.o.o., Union d.d., Valalta d.o.o., Victa d.o.o. i Vrutak d.o.o.

GLAVNA NAGRADA
1 X Električni automobil BMW i3
OSTALE NAGRADE:
1 x električni skuter SUNRA Hawk
2 x Električni bicikl CUBE Acid Hybrid one
6 x Elekrični romobil Xiaomi
40 nagrada na Premium Visa Gold karticacma izdavatelja PBZ Card d.o.o. s raspoloživim iznosima potrošnje:
20 kom x 2.000 kn na nagradnoj kartici
20 kom x 1.000 kn na nagradnoj kartici

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

KAKO SUDJELOVATI I OSVOJITI NAGRADE?
1. Za svaku kupnju u iznosu od minimalno 50,00 kn na jednom računu na prodajnim mjestima Članica ULTRE osvajaš jedan nagradni kupon koji omogućuje sudjelovanje u nagradnoj igri.
2. Na poleđini kopije računa upiši ime i prezime, točnu adresu i broj telefona i ubaci ga u kutiju za nagradne kupone
ili
Uz ispunjeni kupon priloži kopiju računa i ubaci ga u kutiju za nagradne kupone.
Ako se ispunjava kupon na njega se obavezno treba upisati i broj računa na kojem je vidljiva kupnja u iznosu od najmanje 50,00 kn. Tako ispisanu kopiju računa ili ispisan kupon koji treba obavezno spajalicom spojiti uz pripadajuću kopiju računa čiji broj je upisan na kuponu, potrebno je ubaciti u obilježenu kutiju za nagradne kupone koja se nalazi u prostoru prodajnog mjesta.

Izvlačenje nagrada će se održati dana 15.01.2020. g. u 12,00 sati u prostorijama Priređivača u Zagrebu, Rudeška cesta 14, na način da se nagrade izvlače iz svih pristiglih ispisanih kopija računa i kupona za nagradnu igru u razdoblju od 18.11.- 31.12.2019. godine. Nagradno izvlačenje obavit će se u prisustvu tročlane komisije (predstavnika Priređivača) te javnog bilježnika, koji će nadgledati ispravnost izvlačenja i o istom voditi zapisnik. Dobitnici će biti izvučeni metodom slučajnog, nasumičnog odabira iz svih pristiglih ispisanih kopija računa i kupona s pripadajućim kopijama računa za nagradnu igru. Jedna fizička osoba može osvojiti samo jednu nagradu iste vrste. Izvlačenje nagrada je javno te svi zainteresirani imaju pravo prisustvovati izvlačenju nagrada.

Dobitnike nagrada o dobitku će obavijestiti priređivač telefonom u roku od sedam (7) radnih dana, te pisanim putem u roku od 8 (osam) dana od dana izvlačenja, a kako bi se dogovorili detalji oko preuzimanja nagrade.

Za detaljna pravila Ultra nagradne igre kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi