NaslovnicaKategorije nagradnih igaraNovine i časopisiVečernji list nagradna igra: Pametnom pretplatom do pametnih uređaja

Večernji list nagradna igra: Pametnom pretplatom do pametnih uređaja

Trajanje nagradne igre

Nagradna igra Večernjeg lista se održava od 108.2021. do 31.08.2021.

U nagradnom fondu su sljedeće nagrade

1 x REALME X3 SUPERZOOM 12GB/256GB, ukupne vrijednosti 3.419,05 kn
1 x XIAOMI MI ROBOT USISAVAČ, ukupne vrijednosti 2.599,00 kn
1 x JBL BOOMBOX 2 PRIJENOSNI ZVUČNIK, ukupne vrijednosti 3.577,89 kn
2 x XIAOMI MI ELEKTRIČNI ROMOBIL ESSENTIA, ukupne vrijednosti 4.878,00 kn
1 x SAMSUNG SLUŠALICE BUDS LIVE, ukupne vrijednosti 841,05 kn
2 x REALME X3 SUPERZOOM, ukupne vrijednosti 4.598,00 kn
1 x HUAWEI WATCH 3, ukupne vrijednosti 3.156,84 kn
Ukupni fond nagrade u nagradnoj igri iznosi 23.069,83 kn uključujući PDV

Kako sudjelovati?

U nagradnoj igri sudjeluju sve fizičke osobe sa prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koji na dan 31.kolovoza. godine imaju aktivnu pretplatu na digitalno izdanje Večernji list Premium (www.vecernji.hr/premium) u obliku “Mjesečnog pristupa” ili “Godišnjeg pristupa”.

Izvlačenje i objava dobitnika

Dobitnici će se javno izvlačiti nasumičnim odabirom putem web stranice https://www.random.org/ u prostorijama redakcije “Večernji list“ Oreškovićeva 6H/1, Zagreb u srijedu, 1.09.2021. u 13:00 sati.

Dobitnik koji osvoji nagradu u nagradnoj igri „Pametnom pretplatom do pametnih uređaja“ bit će objavljen na www.vecernji.hr u roku od osam dana, računajući od dana javnog izvlačenja nagrade u nagradnoj igri.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku 30  dana od dana primitka obavijesti o dobitku nagrade. Dobitniku će nagradu dostaviti priređivač na adresu dobitnika. U slučaju da se dobitnik ne javi u navedenom roku, priređivač će postupiti sukladno odredbama članka 15. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara. Po primitku nagrade, dobitnik će primiti dva primjerka Sporazuma o preuzimanju nagrade te je jedan dužan vratiti na adresu priređivača (Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, 10 010 Zagreb) s naznakom „Sporazum – Nagradna igra: „Pametnom pretplatom do pametnih uređaja“ , a drugi primjerak Potvrde sačuvati. Osvojena nagrada se ne može zamijeniti za novac i neku drugu nagradu, niti se može prenijeti na treće osobe. Ukoliko je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada glasi na ime roditelja ili zakonskog skrbnika te ju on i preuzima u ime dobitnika.

Sudjelovanje

Pretplatite se OVDJE
U nagradnoj igri sudjeluju svi koji imaju aktivnu pretplatu do 31. kolovoza.

Pravila nagradne igre možete pronaći OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE