NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloVegeta natječaj: Ljuti kao papar ili crveni kao paprika?

Vegeta natječaj: Ljuti kao papar ili crveni kao paprika?

Trajanje:

Vegeta nagradni natječaj se održava od 4.11.2021. do 30.11.2021. godine u 23:59h

Nagrade:

 • 1x iRobot Roomba S9
 • 1x Playstation 5
 • 5x Vegeta Maestro poklon paketa

Pravo sudjelovanja

U Vegeta nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Pravo sudjelovanja nemaju oni zaposlenici priređivača i povezanih društava priređivača te članovi užih obitelji zaposlenika priređivača te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka, koji su direktno uključeni u pripremu samog nagradnog natječaja i odabir dobitnika.

Način sudjelovanja u nagradnom natječaju

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju zainteresirani sudionik treba:

 1. Na bilo kojem prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj kupiti 2 Vegeta Maestro proizvoda, od toga po jedan komad Vegeta Maestro papar i jedan komad Vegeta Maestro crvena paprika
 2. Prijaviti na web stranici www.zacini-inspiracije.hr, učitati sliku računa, napisati zanimljivu anegdotu u kojoj si se crvenio kao paprika ili bio ljut kao papar.
 3. Na kraju sudionik mora unijeti svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, kućni broj, mjesto, poštanski broj, kontakt telefon te e-mail adresu) kako bi uspješno završio prijavu.

U nagradni natječaj ulaze sljedeći proizvodi iz asortimana Vegeta Maestro:

Vegeta Maestro papar bijeli mljeveni, vrećica 20 g
Vegeta Maestro paprika slatka mljevena, vrećica 100 g
Vegeta Maestro papar crni mljeveni, vrećica 20 g
Vegeta Maestro paprika ljut mljevena, vrećica 100 g
Vegeta Maestro papar crni zrno , vrećica 15 g
Vegeta Maestro paprika slatka mljevena, vrećica 50 g
Vegeta Maestro papar crni mljeveni, vrećica 100 g
Vegeta Maestro paprika slatka mljevena, vrećica 400 g
Vegeta Maestro paprika slatka mljevena, vrećica 200 g
Vegeta Maestro crni papar mljeveni posipač 45 g
Vegeta Maestro kajenski papar, posipač 38 g
Vegeta Maestro papar crni zrno , mlinac 42 g
Vegeta Maestro papar šareni., mlinac 40 g
Vegeta Meastro zeleni papar zrno 20G
Vegeta Maestro crveni papar zrno 15G
Vegeta Maestro Dimljena paprika 70g
Vegeta Maestro Crni papar mljeveni 50g

Napomene:

 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom.
 • Ukoliko po odabiru dobitnika bude utvrđeno da su dostavljeni podaci nepotpuni i/ili netočni, takva će se prijava za sudjelovanje smatrati nevažećom.
 • Sudionik nagradnog natječaja dužan je čuvati račun te ga na zahtjev priređivača pokazati
 • U slučaju da ista prijava bude poslana od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju imat će samo prvi sudionik koji je napravio prijavu.
 • Ako sudionik prijavi djelomičan ili nepotpun uvjet za sudjelovanje, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim pri provjeri te mu se neće dodijeliti nagrada

Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira

Dobitnike na temelju kreativnosti prijave odabire stručni žiri priređivača sastavljen od 3 člana. Kriteriji za odabir dobitnika: najkreativnija prijava/anegdota zašto si se crvenio kao paprika ili bio ljut kao papar prema mišljenju većine članova žirija.

Odabir dobitnika nagrada obavit će se 3.12.2021. godine. U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 30.11.2021. godine u 23:59h.

Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti sudjelovanja iz ovih pravila. U slučaju da se izvučena prijava proglasi nevažećom, izvući će se novi dobitnik.

Objava rezultata

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na web stranici https://www.zacini-inspiracije.hr/ najkasnije 11.12.2021. godine. Popis će uključivat: ime i prezime i mjesto stanovanja.

Priređivač će obavijestiti eventualne dobitnike o osvojenoj nagradi. Svaki od eventualnih dobitnika obavezan je javiti se u roku od 7 dana od primitka obavijesti/objave o osvojenoj nagradi te potvrditi svoj identitet identifikacijskim dokumentom. Ukoliko se bilo koji od dobitnika ne javi u navedenom roku, priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika koji se prijavio na Nagradni natječaj i zadovoljio sva pravila natječaja.

Način i rok preuzimanja nagrada

Dobitnici će nagrade dobiti dostavom na kućnu adresu i to najkasnije 45 radnih dana od dana objave rezultata nagradnog natječaja. Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku 45 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio, priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti.

Pravila i sudjelovanje

Za detaljna pravila Vegeta nagradnog natječaja i prijavu nakon kupnje posjetite www.zacini-inspiracije.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE