NaslovnicaBesplatne nagradne igreVegeta i Dobri duh dijele MacBook

Vegeta i Dobri duh dijele MacBook

 

Dobitnici Vegeta natječaja su navedeni OVDJE

Vegeta nagradni natječaj traje od 18. ožujka 2021 do 18. travnja 2021. godine u 23:59 h na području Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
1 x Apple MacBook Air 13″, Dual Core i5 1.8GHz/8GB/128GB SSD/Intel HD Graphics 6000 CRO KB (mqd32cr/a) + Vegeta poklon paket
10 x Vegeta poklon paketa

U nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju sudionici trebaju na stranici nagradnog natječaja https://www.vegeta.hr/100postooriginalna/ odigrati igricu trljanja lampe koja će potom ponuditi tri pojma:
1. sreća
2. ljubav
3. bogatstvo

Sudionik treba napisati kreativni rad od maksimalno 600 znakova na temelju jednog izabranog pojma te u formular za prijavu unijeti svoje osobne podatke.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom. Ukoliko po odabiru dobitnika bude utvrđeno da su dostavljeni podaci nepotpuni i/ili netočni, takva će se prijava za sudjelovanje smatrati nevažećom.

Žiri Podravke odabire dobitnika se temelju na kreativnosti prijave. U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 18. travnja 2021. godine u 23:59 sata.

Imena dobitnika nagradnog natječaja bit će objavljena na stranici https://www.vegeta.hr/100postooriginalna/ 26.04.2021. godine

Objavljeni popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime i mjesto te državu stanovanja. Ukoliko se bilo koji od dobitnika ne javi u roku od 8 dana, priređivač ima pravo kontaktirati drugog sudionika (rezervnog dobitnika) koji se prijavio na nagradni natječaj i zadovoljio sva pravila nagradnog natječaja.

Dobitnici će pakete dobiti dostavom na kućnu adresu i to najkasnije 45 radnih dana od dana objave rezultata nagradnog natječaja. Navedeni rok isporuke nagrada može se produžiti samo ako se dobitnik obratio Priređivaču da zbog objektivnih razloga ne može istu preuzeti ili ukoliko u navedenom roku Priređivač nije u mogućnosti isporučiti nagradu zbog više sile.

UPUTA ZA SUDJELOVANJE:
Na stranici natječaja za sudjelovanje protrljajte lampu odnosno prijeđite pokazivačem dok je pritisnut gumb na mišu ili na mobitelu prstom preko lampe.
Za detaljna pravila Vegeta nagradnog natječaja i sudjelovanje kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE