NaslovnicaBesplatne nagradne igreVegeta nagradni natječaj 2021: Odigraj igricu i osvoji PlayStation® 5

Vegeta nagradni natječaj 2021: Odigraj igricu i osvoji PlayStation® 5

Vegeta nagradni natječaj traje od 25. ožujka do 08. travnja 2021. godine u 23:59 h na području Hrvatske te Bosne i Hercegovine, a priređivač nagradnog natječaja je Podravka d.d.

Nagradni fond uključuje:
1 x Playstation 5

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi građani stariji od 16 godina s prebivalištem u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju Vegete, zainteresirani sudionik treba na stranici https://www.vegeta.hr/100postooriginalna/ skinuti službeni AR Instagram filtar „Dugačke kuhače“, snimiti public Instagram Story, odnosno, koristeći taj filtar odigrati igricu, spomenuti @podravka_hrvatska te staviti hashtag #dugackekuhace.

Svaki sudionik može sudjelovati u Nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom.

Svi sudionici koji se prijave do 8. travnja 2021 u 23:59 h automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi 1 sudionik.

Dobitnike odabire i nagrađuje stručni žiri Podravke. Žiri će se pri odabiru dobitnika voditi kriterijem kreativnosti, odnosno dobitnik će biti onaj tko na najkreativniji način odigra igricu koristeći navedeni filtar.

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni 15.04.2021. na web stranici https://www.vegeta.hr/100postooriginalna/, a uključivat će ime i prezime i mjesto stanovanja. Dobitnik će nagradu dobiti dostavom na kućnu adresu i to najkasnije 45 radnih dana od dana objave rezultata Nagradnog natječaja.

Za detaljna pravila Vegeta nagradnog natjačaja i sudjelovanje kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE