Oglasi
Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraSMSBrzo & Fino nagradna igra: Svaka 3. je sreća

Brzo & Fino nagradna igra: Svaka 3. je sreća

Oglasi

 

Dobitnike možete pronaći na stranici:

Oglasi
Oglasi

Dobitnici Dukat nagradne igre u Konzumu “Svaka treća je sreća!”

 

Kupnjom Brzo & Fino vrhnja za kuhanje ili Brzo & Fino vrhnja za šlag u Konzumovim prodavaonicama te slanjem broja računa SMS porukom sudjelujte u novoj nagradnoj igri “Svaka treća je sreća!”. Igra traje od 13. svibnja do 16. lipnja 2013. godine.

Nagradni fond:
1.-1.333. nagrada: Dukat Brzo&Fino vrhnje za kuhanje 500g
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 20.501,54 kn

Za vrijeme trajanja nagradne igre potrebno je u bilo kojoj poslovnici Konzum d.d. na istom računu kupi najmanje 500g Dukat Brzo&Fino vrhnja za kuhanje ili vrhnja za šlag i pošalje SMS poruku sadržaja:broj računa, ime i prezime, ulica i kućni broj, grad i poštanski brojna broj 60221. Cijena sms-a je 2,40 kn/sms. Da bi se ostvarilo pravo na sudjelovanje u nagradnom izvlačenju, u sms poruci može biti poslan samo jedan broj računa.

Izvlačenje dobitnika nagrada će se raditi računalnim algoritmom prema kojem je svaka  3. poruka dobitna. Nakon primitka sms-a, računalo će u slučaju da je poruka 3. po redu odgovoriti pošiljatelju sa porukom u kojoj ga informira o osvojenoj nagradi. Na prijave koje nisu dobitne računalo će odgovoriti zahvalom za sudjelovanje i pozivom da kupci ponovno sudjeluju u nagradnoj igri.

Imena i prezimena svih dobitnika nagrada bit će objavljena 19.06.2013. na web stranici www.dukat.hr Rok za preuzimanje svih nagrada je 30 dana od dana primitka poklon bona. Nagrada se
može preuzeti u bilo kojoj poslovnici Konzum d.d.

Oglasi
Oglasi

Detalje možete pronaći na ovoj stranici



OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA



OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Prethodni članak
Sljedeći članak

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi