NaslovnicaIzdvojenoA1 nagradna igra 2021: A1 povratak u školu

A1 nagradna igra 2021: A1 povratak u školu

Trajanje:

A1 nagradna igra trajat će u vremenu od 23.8.2021. godine do dana 12.9.2021. godine do 23.59 sati.

Nagrade:

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
3 x mobilni uređaj – iPhone 12 mini 64GB crni
3 x Sony PlayStation 5
3 x mobilni uređaj – iPhone 11 64GB crni 2020
3 x mobilni uređaj – iPhone SE 64GB crni 2020
3 x Xiaomi Mi Electric Scooter
3 x Huawei Watch GT2 46mm Sport ADH
3 x Xiaomi Bluetooth slušalice
Ukupnu vrijednost nagradnog fonda iznosi: 81.969 kn

Tko može sudjelovati?

Pravo sudjelovanja u A1 nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji su korisnici jedne od prepaid tarifa priređivača (korisnici unaprijed plaćene usluge na bonove) (Spikalica, Strimalica, Surferica, Sheralica, Fleterica) te koji unutar Moj A1 aplikacije odgovore na postavljeno nagradno pitanje.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri:

  1. Sudionici moraju biti korisnici jedne od prepaid tarifa priređivača (korisnici unaprijed plaćene usluge putem bonova) (Spikalica, Strimalica, Surferica, Sheralica, Fleterica)
  2. Unutar Moj A1 aplikacije točno odgovoriti na postavljeno nagradno pitanje.
  • Tijekom trajanja nagradne igre priređivač će svaki dan će unutar Moj A1 aplikacije postaviti drugačije nagradno pitanje.
  • Sudionik može odgovarati na nagradno pitanje jednom dnevno.
  • Na što više dnevnih pitanja tijekom nagradne igre Sudionik točno odgovori veće su mu šanse za osvajanje nagrade jer svako dnevno odgovaranje ulazi u nagradni bubanj

Sudionik se prilikom odgovaranja na dnevno nagradno pitanje mora prijaviti u nagradnu igru putem Moj A1 aplikacije ostavljajući svoje osobne podatke: ime i prezime, kontakt broj i e-mail adresu.
Ukoliko Sudionik odgovara na više dnevnih pitanja tijekom trajanja nagradne igre, svaki puta mora ostaviti svoje osobne podatke.

Odabir pobjednika

Pobjednici će se birati nasumičnim odabirom 14.9.2021. godine u 13 sati u nazočnosti tročlane komisije u sjedištu priređivača
na adresi Vrtni put 1. Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija.

Jedan sudionik može osvojiti samo jednu nagradu za cijelo vrijeme trajanja nagradne igre.

Obavijesti i preuzimanje nagrada

Dobitnici svih nagrada bit će objavljeni na stranici https://www.a1.hr/privatni/nagradninatjecaji po završetku nagradne igre.

Priređivač će kontaktirati dobitnike u roku od najviše 7 dana od dana izvlačenja u svrhu dogovora o preuzimanju nagrade. Priređivač će kontaktirati dobitnike na telefonski broj koji je prilikom prijave u nagradnu igru ostavljen za kontakt. U slučaju da priređivač ne uspije stupiti u kontakt s dobitnikom telefonskim putem, obavijest o osvojenoj nagradi će mu poslati i putem e-mail adrese koju je Sudionik ostavio za kontakt prilikom prijave u nagradnu igru.

Priređivač će nagradu dostaviti dobitniku preporučenom poštanskom pošiljkom na adresu koju je dobitnik obvezan naknadno dostaviti.

Ako dobitnici nagrade ne preuzmu nagradu koja im se dostavlja preporučenom poštanskom pošiljkom te pošiljka s nagradom bude vraćena priređivaču tada će priređivač još jednom dostaviti preporučenom poštanskom pošiljkom.
Ukoliko dobitnik nagrade ni drugi put ne preuzme poštansku pošiljku s nagradom priređivač će dobitnika nagrade obavijestiti o vremenu i mjestu preuzimanja nagrade, te će odrediti naknadni rok za podizanje nagrada, koji ne može biti kraći od 8 dana a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.

Pravila i sudjelovanje

Ako već ne koristite A1 aplikaciju možete ju preuzeti na sljedećim linkovima

Za detaljna pravila A1 nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE